Olet täällä

Turun ylioppilasteatterin kevään kurssien ilmoittautuminen aukeaa

Jaa +

Ajankohta: 
10.01.2017 - 12:00
Järjestäjä: 
Turun ylioppilasteatteri

Turun ylioppilasteatterin kevään kurssien ilmoittautuminen aukeaa ti 10.1. klo 12.00.

Improvisaation alkeet ja Näyttelijäntyön perusteet -kurssit alkavat maanantaina 16.1. Turun ylioppilasteatterilla, osoitteessa Läntinen rantakatu 23. Kurssin hinta TYY:n ja TYT:n jäsenille 10€, muille 30€. 

Improvisaation alkeet

Improvisaatio on hetken taidetta ja heittäytymisen riemua, jossa kehittyvät niin itseilmaisu kuin ryhmätyötaidot. Se on myös oiva keino näyttelijäntyön, itsevarmuuden ja esiintymisrohkeuden kehittämisessä. Huippusuosittua alkeiskurssia vetävät myös Hansa Lovers -ryhmästä tutut improvisaatiokouluttajat Juhani Kakko ja Jouni Röyskö. Harjoitukset pidetään teatterilla maanantaisin 16.1.2017 alkaen klo 18–20. Kurssille mahtuu 16 henkeä.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/Improvisaation_alkeiskurssi_5992

Näyttelijäntyön perusteet

Haluaisitko kehittää taitojasi näyttelijänä tai oletko aina halunnut kokeilla näyttelemistä muttet tiedä mistä aloittaa? Näyttelijäntyön perusteet -kurssilla aloitetaan nimensä mukaisesti perusteista, etsitään toimivaa ääntä, liikettä, kontaktia ja läsnäoloa. Kurssi kokoontuu maanantaisin klo 16-18, ja sen vetäjänä toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Alina Kilpinen. Kurssille mahtuu 16 henkeä.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/Nayttelijantyon_perusteet_2869

Sijainti: