Olet täällä

Turun ylioppilasteatteri TYY-ilmaislippujen jako

Jaa +

Aika:
20.07.2017 - 16:00 - 17:00
Paikka:
Turun ylioppilasteatteri, Läntinen rantakatu 23, 20100 Turku
Järjestäjä:
Turun ylioppilasteatteri

 

Turun ylioppilasteatteri jakaa TYYläisille ilmaislippuja PELOTON-kesänäytelmään!

Tarjoamme TYY:n jäsenille mahdollisuuden tulla katsomaan ilmaiseksi teatteria! Turun ylioppilasteatteri jakaa yhteensä 52 vapaalippua PELOTTOMAN kahteen näytökseen.

TYYn näytökset, joihin kumpaankin on varattu 26 lipun kiintiö, ovat ti 1.8. sekä ke 2.8. Molemmat esitykset alkavat klo 19.00. Liput jaetaan opiskelijakorttia vastaan 2 lippua / kortti.

Lippuja jaetaan to 20.7. klo 16-17 sekä pe 21.7. klo 15-16 Turun ylioppilasteatterin teatteritilassa, osoitteessa Läntinen rantakatu 23. Otathan huomioon, että 52 nopeinta saa liput.

- - -

PELOTON on Turun ylioppilasteatterin kesäteatteriproduktio 2017, joka esitetään upeissa luonnonläheisissä kansallismaisemissa Liedon Vanhalinnassa, alle 10km matkan päässä Turun keskustasta. 

Kaihoisia lauluja ja leikkisiä hetkiä tarjoava PELOTON ammentaa inspiraationsa Bertolt Brechtin klassikkonäytelmästä Äiti Peloton ja hänen lapsensa. TYT esittää versiossaan Pelottoman ja tämän tyttären Rauhan näkökulmista uuden käsikirjoituksen, joka on ylistyslaulu rohkeille sydämille. Balladinomaisesti etenevä tarina seuraa Pelottoman perheen matkaa läpi kaaottisen maan. Äiti huoltaa ja varustaa pesuettaan parhaan kykynsä mukaan, mutta kuten kaikissa reissuissa, vahinkoja sattuu ja tapahtuu. Mihin kaikkeen äidinvaisto venyy, kun maailma ympärillä on yhtä taistelua?

Tanssia ja rytmiikkaa, musiikkia ja laulua yhdistävä esitys PELOTON tarjoaa katsojilleen ainutlaatuisen ja erilaisen kesäteatteriesityksen, joka kutsuu katsojan mukaan yhteiselle matkalle lämpimiin kesäiltoihin. Esityksen on ohjannut ja käsikirjoittanut Tarja Sahlstedt.

PELOTON saa ensi-iltansa 27. heinäkuuta ja balladit soivat Liedon Vanhalinnassa aina elokuun loppuun saakka. Esityksessä liikutaan osittain Vanhalinnan maastossa, ja maasto on esteellinen. Katsomo on katettu. Esitystä ei suositella alle 12-vuotiaille. Esityksen kesto on noin 1,5h.