Ajankohta: 
20.03.2018 - 12:00
Paikka: 
Disco ja Naturan aula
Järjestäjä: 
Opiskelijakeskus Disco ja tiedekuntien opintoneuvojat

Mietitkö seuraavia sivuainevalintojasi? Oletko kenties löytänyt mielenkiintoisen oppiaineen, muttet tiedä voiko sitä lukea sivuaineena tai mikä on oppiaineen ydin? Ovatko sivuainevalinnat mielessäsi vain yksi iso kysymysmerkki? Mietitkö miten yhdistää opiskelijavaihdon sivuaineen opiskeluun? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, on tämä tapahtuma sinulle!

Opiskelijakeskus Disco ja tiedekuntien opintoneuvojat järjestävät sivuainemessut ti 20.3.2018 klo 12-16 Discossa ja Naturan aulassa. Sivuainemessuilla Turun yliopiston opiskelijat voivat keskustella sivuainevalinnoista ja -opiskelusta tiedekuntien opintoneuvojien kanssa. Paikalla opastamassa ja auttamassa opiskelijoita ovat myös kieli- ja viestintäopintojen keskuksen, avoimen yliopiston, opiskelijavaihtotiimin ja työelämäpalveluiden edustajat. Ainejärjestöjen esittelypisteiltä on mahdollista kysyä eri alojen opiskelijoilta tietoa eri oppiaineiden opiskelusta ja sisällöistä. Tervetuloa sivuainemessuille!

Tapahtuma intranetissä: https://intranet.utu.fi/fi/Lists/Utu%20Calendar/DispFormUTU.aspx?ID=8253&Source=https://intranet.utu.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumat/#k=#s=61

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/163921264373075/

Sijainti: