Olet täällä

Turun yliopiston kuoron koelaulut

Jaa +

Ajankohta: 
12.09.2018 - 17:00
Paikka: 
Arcanum
Vatselankatu 2 Turku
Järjestäjä: 
Turun yliopiston kuoro

Laulattaako? Etsitkö uutta, inspiroivaa ja haastavaa harrastusta? Tule koelauluihin!
Syksyllä 2018 Turun yliopiston kuoro etsii täydennystä kaikkiin stemmoihin.


Koelaulut järjestetään keskiviikkoina 5.9. ja 12.9. Turun yliopiston rakennuksessa Arcanumilla alkaen klo 17.00. Ilmoittaudu koelauluihin etukäteen tästä linkistä:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLZNeSYptAF2p7ISp3FjjBQPRNw324_GRhu4zeVDrFc47hIA/viewform

Lauluvuorot jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja kullekin hakijalle varataan aikaa noin 10 minuuttia. Vuoroaan voi odottaa Arcanumin aulatilassa, jossa kuoro tarjoaa kahvia, pientä purtavaa ja hallituslaisten seuraa.

Valmistaudu esittämään koelaulussasi lyhyt säestyksetön kappale, esimerkiksi kansanlaulu tai lastenlaulu. Kuuntelemassa on kuoron arvovaltainen, mutta lempeä raati, joka selvittää lisäksi äänialasi yksinkertaisten harjoitusten avulla.

Valituille laulajille ilmoitetaan tuloksista 12.9. illalla, ja heidän toivotaan pääsevän viikoittaisiin harjoituksiin heti torstaista 13.9. alkaen. Harjoitukset ovat klo 18-21.

Jos et pääse mitenkään osallistumaan koelauluihin yllämainittuna aikana, mutta haluat kuitenkin kovasti päästä kuoron riveihin laulamaan, voit ottaa yhteyttä ennen koelaulujen päättymistä taiteelliseen raatiimme (raati@yliopistonkuoro.fi) ja pyytää vaihtoehtoista laulatusaikaa. Muut kysymykset kuoron toimintaan liittyen voi esittää osoitteeseen puheenjohtaja@yliopistonkuoro.fi, ja lisätietoa kuorosta löydät Facebook- ja nettisivuiltamme:

www.facebook.com/yliopistonkuoro
https://www.facebook.com/events/472590009893548/
www.yliopistonkuoro.fi
@yliopistonkuoro

Tervetuloa!

Sijainti: