Ajankohta: 
14.09.2016 - 17:00
Paikka: 
Turun yliopiston kemian laitosrakennus Arcanum
Järjestäjä: 
Turun yliopiston kuoro

Laulattaako? Etsitkö paikkaasi Turun kuorokentässä tai haluatko uuden, inspiroivan ja haastavan harrastuksen opiskelujen oheen? Tule koelauluihin!

Turun yliopiston kuoro on Turun suurin opiskelijasekakuoro, joka alkavalla kaudella mm.
- valmistautuu keväällä 2017 vietettävään 30-vuotisjuhlakonserttiinsa ja vuosijuhlaansa
- järjestää sarjan joulukonsertteja, joista yhden yhdessä Collegium Musicum Turku -orkesterin kanssa
- aloittaa toiminnan uuden taiteellisen johtajansa Elisa Huovisen kanssa

Koelaulut järjestetään Turun yliopiston kemian laitosrakennus Arcanumilla peräkkäisinä keskiviikkoina 7. ja 14.9.2016 alkaen klo 17.00. Koelauluihin voi ilmoittautua ennakkoon tällä lomakkeella, https://goo.gl/forms/gC34HuAKywnbrlF83 Ilmoittautua voi myös vasta paikan päällä. Ennakkoon ilmoittautuneille jaetaan oma koelauluaika ennakkoon.

Omaa lauluvuoroaan voi odottaa Arcanumin aulatilassa, jossa kuoro tarjoaa kahvia, pientä purtavaa, äänenavausharjoituksia ja nykyisten kuorolaisten seuraa. Äänenavaukset järjestetään puolen tunnin välein klo 17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:00, 19:30 ja niin kauan kuin koelaulut jatkuvat.

Koelaulussa esitetään vapaavalintainen lyhyt kappale ilman säestystä, esimerkiksi kansanlaulu tai lastenlaulu. Kuuntelemassa on kuoron arvovaltainen mutta lempeä raati, joka selvittää lisäksi äänialasi yksinkertaisten harjoitusten avulla. Yhteen koelauluun varataan aikaa noin 10 minuuttia.

Valituille laulajille ilmoitetaan tuloksista heti toisen koelaulun jälkeen, ja heidän toivotaan pääsevän viikoittaisiin harjoituksiin heti torstaista 15.9. alkaen.

Jos et pääse mitenkään osallistumaan koelauluihin yllämainittuna aikana, mutta haluat kuitenkin kovasti päästä kuoron riveihin laulamaan, voit ottaa yhteyttä ennen koelaulujen päättymistä taiteelliseen raatiimme (raati@yliopistonkuoro.fi) ja pyytää vaihtoehtoista laulatusaikaa.

Muut kysymykset kuoron toimintaan liittyen voi esittää osoitteeseen puheenjohtaja@yliopistonkuoro.fi, ja lisätietoa kuorosta löydät Facebook- ja nettisivuiltamme:

www.facebook.com/yliopistonkuoro

www.yliopistonkuoro.fi

Tervetuloa!

Sijainti: