Olet täällä

Turun yliopiston kuoron koelaulut (1/2)

Jaa +

Ajankohta: 
09.09.2015 - 17:15
Paikka: 
Arcanum
Järjestäjä: 
Turun yliopiston kuoro

Laulattaako? Etsitkö paikkaasi Turun kuorokentässä tai haluatko uuden, inspiroivan ja haastavan harrastuksen opiskelujen oheen? Tule koelauluihin!

Turun yliopiston kuoro on Turun suurin opiskelijasekakuoro, joka alkavalla kaudella mm.
- järjestää kolme joulukonserttia, joista yhden yhdessä Collegium Musicum Turku -orkesterin kanssa
- jakaa ensimmäiset omat laulaja- ja kunniamerkkinsä
- esittää Sergei Rachmaninovin Vigilia -teoksen Turussa ja Helsingissä yhdessä Wiipurilaisen Osakunnan Laulajien kanssa.

Koelaulut järjestetään Turun yliopiston kemian laitosrakennus Arcanumilla peräkkäisinä keskiviikkoina 9. ja 16.9.2015 alkaen klo 17.15. Lauluvuoroon voi ilmoittautua ennakkoon sähköisesti tai paikan päällä, javuorot jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Vuoroaan voi odottaa Arcanumin aulatilassa, jossa kuoro tarjoaa kahvia, pientä purtavaa, äänenavausharjoituksia ja nykyisten kuorolaisten seuraa.

Linkki ennakkoilmoittautumiseen tekstin alla. Ennakkoon ilmoittautuneille lähetetään arvio omasta koelauluajasta, mutta koelaulajia pyydetään saapumaan paikalle hyvissä ajoin. Ilman ennakkoilmoittautumista osallistuville koelauluaika alkaa noin klo 18.30.

Koelaulussa esitetään vapaavalintainen lyhyt kappale ilman säestystä, esimerkiksi kansanlaulu tai lastenlaulu. Kuuntelemassa on kuoron arvovaltainen, mutta lempeä raati, joka selvittää lisäksi äänialasi yksinkertaisten harjoitusten avulla. Yhteen koelauluun varataan aikaa noin 10 minuuttia.

Valituille laulajille ilmoitetaan tuloksista heti toisen koelaulun jälkeen, ja heidän toivotaan pääsevän viikoittaisiin harjoituksiin heti torstaista 17.9. alkaen.

Jos et pääse mitenkään osallistumaan koelauluihin yllämainittuna aikana, mutta haluat kuitenkin kovasti päästä kuoron riveihin laulamaan, voit ottaa yhteyttä ennen koelaulujen päättymistä taiteelliseen raatiimme (raati@yliopistonkuoro.fi) ja pyytää vaihtoehtoista laulatusaikaa. Muut kysymykset kuoron toimintaan liittyen voi esittää osoitteeseen puheenjohtaja@yliopistonkuoro.fi, ja lisätietoa kuorosta löydät Facebook- ja nettisivuiltamme:

www.facebook.com/yliopistonkuoro
www.yliopistonkuoro.fi

► Koelaulujen Facebook-tapahtuma

► Ennakkoilmoittautuminen

Tervetuloa!

Sijainti: