Ajankohta: 
11.09.2019 - 17:00 - 22:00
Paikka: 
Arcanum
Vatselankatu 2
Järjestäjä: 
Turun yliopiston kuoro

Turun yliopiston kuoro etsii taas uusia laulajia!

Turun yliopiston kuoro on Turun suurin opiskelijasekakuoro. Syksyllä 2019 edessä on
- yhteiskonsertit helsinkiläisen WiOL-opiskelijakuoron kanssa Turussa ja Helsingissä
- Kvartettiklubi, jossa kuoron pienyhtyeet esiintyvät
- perinteinen adventtikonsertti CMT-orkesterin kanssa

Etsimme täydennystä kaikkiin stemmoihin. Koelaulut järjestetään kahtena päivänä: keskiviikkona 4.9. ja keskiviikkona 11.9. Turun yliopiston Arcanum-rakennuksessa.

Vuoroaan voi odottaa Arcanumin aulatilassa, jossa on tarjolla kahvia, pientä purtavaa ja kuorolaisten seuraa. Ilmoittaudu koelauluihin tästä linkistä (linkin takana myös lisätietoa koelauluista): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6HAqD93vPDAgcZqQ91cp4m43q07ZqYct2-r03OcOqEAzgsA/viewform

Valmistaudu esittämään koelaulussasi lyhyt säestyksetön kappale, esimerkiksi kansanlaulu tai lastenlaulu. Kuuntelemassa on kuoron arvovaltainen mutta lempeä raati, joka selvittää lisäksi äänialasi erilaisten harjoitusten avulla.

Valituille laulajille ilmoitetaan tuloksista myöhään toisen koelaulupäivän iltana (11.9.) ja kuoroon hyväksyttyjen toivotaan osallistuvan harjoituksiin heti torstaina 12.9. klo 18–21 (paikka sama kuin koelauluissa).

Jos sinulla on kysyttävää koelauluista tai kuoron toiminnasta, ota yhteyttä taiteelliseen raatiin (raati@yliopistonkuoro.fi) tai kuoron hallitukseen (puheenjohtaja@yliopistonkuoro.fi). Lisätietoa kuorosta löydät Facebook- ja nettisivuiltamme. Ota seurantaan myös kuoron Instagram!

Tervetuloa koelauluihin!

Sijainti: