Olet täällä

Turun yliopiston kuoro: Kaikki sydämesi lyönnit

Jaa +

Ajankohta: 
25.05.2018 - 19:00
Paikka: 
Puolalan koulu, Puutarhakatu 5, Turku
Järjestäjä: 
Turun yliopiston kuoro

Tervetuloa Turun yliopiston kuoron kevätkonserttiin!

"Kaikki sydämesi lyönnit" johdattaa kuulijan ihmiselon moniin hetkiin ja vaiheisiin. Laulut kertovat kaipauksesta, railakkaan illan jälkeisestä kohmelosta ja synkän murheen keskeltä löytyvästä kirkkaasta valon pilkahduksesta. Unohtamatta elämän pieniä iloja, kuten linnunlaulua tai hevosella ratsastamisen jylhää huumaa. Ohjelmistossa tartutaan myös vakavampiin aiheisiin laulamalla kirkollisiin teksteihin sävellettyjä teoksia (mm. Rautavaara, Pärt, Gjeilo) ja esittämällä kappale tupakoinnin vaarallisuudesta (Mäntyjärvi). Mielenkiintoisten tarinoiden lisäksi konsertin äänimaailma vaihtelee Sibeliuksen kalevalaisista sävelistä aina nykykuoromusiikin uusimpiin sointuihin.

Konsertissa kuullaan Liettuan Kaunas cantat -kuorokilpailuun harjoiteltua ohjelmistoa, joten teokset on hiottu timanttiseen kuntoon. Tervetuloa nauttimaan musiikkielämyksestä!

Pe 25.5.2018
Klo 19.00
Puolalan koulu, Puutarhakatu 5, Turku
Liput 12e/8e

Lippuja voi ostaa kuorolaisilta viikkoa ennen konserttia tai ovelta ennen konsertin alkua.

Turun yliopiston kuoro on noin 70 laulajan sekakuoro, joka on perustettu vuonna 1987. Laulajia on kaikista Turun yliopiston tiedekunnista sekä Åbo Akademista, kuin myös monista muista Turun korkeakouluista. Kuoron taiteellisena johtaja on elokuusta 2016 alkaen toiminut Elisa Huovinen.

Lisää informaatiota:
www.yliopistonkuoro.fi
www.facebook.com/yliopistonkuoro --> https://www.facebook.com/events/2022161418110866/
Instagram #yliopistonkuoro
hallitus@yliopistonkuoro.fi

Sijainti: