Ajankohta: 
19.05.2016 - 19:00
Paikka: 
TVO
Järjestäjä: 
TVO

TVO kaipailee kirjoituksia sekä lavalla tulkittavaksi että julkaistavaksi kyberavaruudessa

Osakunnan virallinen pää-äänenkannattaja V.S.O.P. -lehdykkä julkaistaneen myöhemmin armon vuonna 2016, johon perinteiseen tyyliin haetaan kirjoituksia ja kuvituksia laidasta laitaan. Printtituotteen tekstihakua odotellessa voi tarjota hengen tuotoksiaan Teviksen sekundaariseen pää-äänenkannattajaan eli Tevisblogiin. Tekstit tahi kuvat voivat käsitellä aiheita laidasta laitaan, ja liittyä vaikkapa opiskelijaelämään, musiikkiin, tapahtumiin, tulevaisuuden uhkakuviin tai varsinaissuomalaisuuden parhaisiin puoliin. Tevisblogi on luettavissa osoitteessa https://tevisblogi.wordpress.com.

Tekstejä haetaan myös Turun Sanovain 6. spoken word -tapahtumaan, joka järjestetään toukokuun 19. päivänä TVO:lla. Tapahtumassa sukelletaan sammioiden sakeisiin syvyyksiin.  
Pullon pohjalta löytyneitä tekstejä tulkitaan jälleen TVO:lla, ja tekstihaku on päällä 10.5. asti. Teemana on päihtymys eli kunnon sekoilu – etsimme siis tekstejä, jotka on vaikkapa kirjoitettu päihtyneenä tai joissa kerrotaan sekavia juttuja. Voit lähettää lukijoidemme tulkittaviksi tarinoita, jotka kuvaavat päihtymystä, sekavuustilaa tai siihen hankkiutumista. Etsimme hurmosta, huppelia tai hilpeitä havaintoja. 

Tekstit tulee lähettää osoitteeseen lauramrosten ät gmail piste com.

Sijainti: