Ajankohta: 
22.09.2017 - 18:00
Paikka: 
Kauppatorin laita
Järjestäjä: 
TYY, TUO, ÅAS, Novium, Humako, O´Diako

Mahdutko Sinä mukaan Turun suurimmille sitseille?

Campussitsien tie on vienyt Suurtorilta Tuomiokirkon eteen ja Arkenin pihalta Kauppatorin laidalle, jossa järjestetään tänä vuonna kaupungin ensimmäiset suursitsit! 

Turun Yliopiston Ylioppilaskunta, Åbo Akademis Studentkåren, Turun Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUO, Studerandekåren Novium, Diakin opiskelijakunta O´Diako sekä Humakin opiskelijakunta HUMAKO järjestävät yhteistyössä Study In Turku -hankkeen kanssa kaupunkilaisia ja opiskelijoita yhteen tuovat Suursitsit perjantaina 22.09.2017. 

Sitsipaikka lunastetaan ilmoittautumalla tapahtumaan TYY:n nettisivujen kautta ja varaus tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset ovat sitovia eikä sitsimaksua palauteta esteen sattuessa. Ilmoittautuminen alkaa kuun vaihteessa. 

Luvassa on iso, korkeakoulurajoja ylittävä ja kaupunkilaisia opiskelijakulttuuriin yhdistävä sitsitapahtuma, jossa pidetään hauskaa, lauletaan lauluja, syödään ja nautitaan Turun lämpimästä syysillasta. Tapahtuman pukukoodi ovat haalarit ja lämmin vaatetus. Sateen sattuessa tapahtuma tarjoaa kaikille kertakäyttösadetakit.

Hinta on opiskelijoille 20€ ja kaupunkilaisille 35€. 

Hinta sisältää paikan Turun ensimmäisiltä Suursitseiltä, huippuhienon spesiaalihaalarimerkin, kolmen ruokalajin sitsimenun ruokajuomalla ja jälkiruokakahvilla sekä kolme perinteistä sitsijuomaa.

Tapahtuman tarjoiluista vastaa Saaristobaari / Skärgårdsbaren, joten omien juomien tuominen tilaisuuteen ei ole sallittua. Sitsialueella on mahdollisuus ostaa lisäjuomia edulliseen opiskelijahintaan. Jätäthän omat juomasi, myös alkoholittomat, kotiin sillä jokainen tilaisuuteen osallistuva tarkastetaan tapahtuma-alueelle tultaessa. Tapahtuma on K-18.

Tapahtuman viralliset jatkot järjestetään Saaristobaarissa vain kivenheiton päässä tapahtuma-alueesta. Sisäänpääsy jatkoille sisältyy sitsien hintaan.

Nähdään sitseillä! 

MUKANA TAPAHTUMASSA 

Saaristobaari / Skårgårdsbaren 
WWW.SAARISTOBAARI.COM
Turun Ydinkeskustayhdistys ry
Study In Turku -hanke 


Lyhyesti: 
Mitä? Turun ensimmäiset Suursitsit
Missä? Kauppatorin kulmilla
Ketkä? TYY, TUO, ÅAS, Novium, HUMAKO & O'Diako 
Pukukoodi? Haalarit sekä lämmin vaatetus, sateen sattuessa tapahtuma tarjoaa kaikille kertakäyttösadetakit 
Mitä maksaa? Opiskelijoille 20€ / kaupunkilaisille 35€ sisältäen paikan Turun ensimmäisiltä Suursitseiltä, huippuhienon spesiaalihaalarimerkin, kolmen ruokalajin sitsimenun ruokajuomalla ja jälkiruokakahvilla sekä kolme perinteistä sitsijuomaa.

// 

Sits infon på svenska kommer snart.

//

Information in English coming soon.

Sijainti: