Olet täällä

Turkulaisen humanistispeksin muusikoiden starttipäivä

Jaa +

Ajankohta: 
20.09.2016 - 18:00
Paikka: 
Turku-sali, Ylioppilastalo A:n toinen kerros (Rehtorinpellonkatu 4 A)
Järjestäjä: 
Turkulainen humanistispeksi

Maailmanhistorian ensimmäinen Turkulainen humanistispeksi etsii soittajia!

Keväällä 2017 ensi-iltansa saavaan Turkulaiseen humanistispeksiin haetaan bändiä. Järjestämme soittajille starttitilaisuuden Turku-salissa 20.9. klo 18.

Toivomme hakijoilta jonkin soittimen hallintaa ja halua improvisoida. Haemme bändiin ainakin kosketinsoittajaa, yhtä tai useampaa kitaristia, basistia ja rumpalia, mutta myös muiden instrumenttien osaajat ovat erittäin tervetulleita speksiin. Bändin kokoonpanoa ei ole vielä lyöty lukkoon, vaan koostamme hakijoista sopivanlaisen ja -kokoisen yhtyeen sen mukaan, mitä instrumentteja hakijat soittavat.

Starttiin ei tarvitse harjoitella mitään sooloesitystä, vaan soitamme starttitilaisuudessa yksinkertaisia yhteissoittoharjoituksia, joihin jokaisen on helppo liittyä mukaan.

Starttitilaisuudessa on paikan päällä sähköpiano, sähkökitara, sähköbasso ja sähkörummut, joita saa käyttää, mutta mukaan saa mielellään ottaa oman soittimen.

Ilmoittaudu starttiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen turkulainenhumanistispeksi@gmail.com. Mainitse viestissä, mitä instrumenttia soitat. Jos mieleen tulee kysymyksiä, samaan osoitteeseen voi lähettää myös niitä.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/764549340354004/

PS. Speksin teko vaatii omistautumista ja aikaa, joten varmistathan että pystyt sitoutumaan koko tuotannon ajaksi!

Sijainti: