Olet täällä

Turku Impro Festival - Torstaishow: Täpäräteatteri & Tohni & Teinilä

Jaa +

Ajankohta: 
16.05.2019 - 19:00 - 21:00
Paikka: 
Turun ylioppilasteatteri
Läntinen rantakatu 23 20100 Turku
Järjestäjä: 
Turun ylioppilasteatteri

Torstaishow – Täpäräteatteri, Tohni & Teinilä

Torstai 16.5. 19-21

Turun ylioppilasteatteri, Läntinen rantakatu 23

Liput 15/10€

OSTA LIPUT TÄÄLTÄ!

Täpäräteatteri: Improvisoitu musikaali

Suomen musiikkiteatterinäyttämöiden kasvatit loihtivat moniäänisesti soivan, tanssiaskelien siivittämän, ja
taatusti ennennäkemättömän improvisoidun musikaalin! Yleisön ehdotusten pohjalta rakennetaan yllätyksellinen kokonaisuus, jota katsellessa naurulta, kyyneliltä ja korvamadoilta on vaikea välttyä.

Täpäräteatterin jäsenet ovat (sittemmin traagisesti lakkautetun) Lahden musiikkiteatterikoulutuksen kasvatteja. Osa on jatkanut kouluttautumista Teatterikorkeakoulussa, mutta jokaisen tie on vienyt näyttämöille ympäri Suomea. Tällä hetkellä täpäräläisiä voi nähdä mm. Kansallisteatterissa, Musiikkiteatteri NYT! -teatteriryhmässä, Lahden Kaupunginteatterissa, Kouvolan Teatterissa ja Helsingin Kaupunginteatterissa. Musikaalien kurinalaiseen maailmaan tottuneet esiintyjät pääsevät impronäyttämöllä tutkimaan, mitä syntyy, kun laulut, koreografiat ja dramaattiset juonenkäänteet vyöryvät esiin ilman ennakkosuunnittelua, tässä ja nyt. Vaaraa ja haasteita pelkäämättömän Täpäräteatterin vahvuuksiin lukeutuvat vertaansa vailla oleva lauluvoima ja väkevä näyttelijäntyö.

Tohni & Teinilä – Kuitenkin v*****aa kaikki!

Kuitenkin v*****aa kaikki on uuden uutukainen improklubi Tampereelta. Sen luojat, Koomikko Johanna Tohni ja näyttelijä Jenna Teinilä, ovat tavallista arkea eläviä, perheellisiä naisia, joiden elämässä tarpeeksi merkittävää jalustaa saa pienet asiat, jotka tuntuvat merkityksettömiltä, mutta todellisuudessa ovat maksimaalisen ärsyttäviä!!! Nyt näitä asioita kunnioittamaan ja esille tuomaan perustetun klubin myötä yleisö pääsee viihtymään ja iloitsemaan sekä nauramaan asioille, jotka todella ottaa aivoon! Tule ja kerro meille mikä Sinua v*****aa ja näe, kuinka improvisaation ammattilaiset muovaavat aiheestasi esityksen. Improvisoivana muusikkona esityksessä toimii Samuel Teini.

Sijainti: