Olet täällä

Turku Impro Festival - Keskiviikkoshow: Läsnäolopakko & Sic

Jaa +

Ajankohta: 
15.05.2019 - 19:00 - 21:00
Paikka: 
Turun ylioppilasteatteri
Läntinen rantakatu 23 20100 Turku
Järjestäjä: 
Turun ylioppilasteatteri

Sic <3 Läsnäolopakko  – Lähituotettua improvisaatiota

Mitä saa kun yhdistää pitkää ja lyhyttä improvisaatiota? Miten tarinat ja improtekniikat hitsautuvat yhteen? Miltä turkulaisen improvisaation voimannäyte näyttää tänä vuonna? Turun improkentän aktiivisimmat ryhmät Sic ja Läsnäolopakko yhdistävät voimansa tässä Turku Impro Festival 2019 avajaisesityksessä!

Tässä on kyseessä takuulla ekologinen, eettinen ja lämminhenkinen improvisoitu esitys täynnä hersyviä hetkiä, näyttäviä ryhmäkoreografioita sekä viihdyttävää improvisaation riemua!

Läsnäolopakko

“Eliii millasen biisin sä haluaisit kuulla just nyt?”

Läsnäolopakko on vuonna 2011 perustettu Turun ylioppilasteatterin oma improvisaatioryhmä, joka keskittyy erityisesti lyhyeen, musiikkipitoiseen improvisaatioon. Viime vuosien aikana Läsnis on esiintynyt mm. SuomiAreenassa ja Mitäs Mitäs Mitäs -vaihtoehtotaidefestivaaleilla, ja keväällä 2019 Läsnäolopakko esittää Turun ylioppilasteatterilla itse kehittämäänsä improvisoitua Läsnismusikaalia. Turussa Läsnäolopakon showt tunnetaan muun muassa jokavuotisen Taiteiden yön hersyvimmästä ja ylitsepursuavimmasta yleisöstä sekä ennakkoluulottomasta kokeilunhalusta itse luotujen improvisaatiotekniikoiden muodossa.

Improvisaatioryhmä Sic

Improvisaatioryhmä Sic on vuonna 2013 perustettu pitkään improvisaatioon erikoistunut turkulainen ryhmä, jonka improvisoiduista koko illan näytelmistä on nautittu Turussa jo vuosia. Sicin improvisaation ytimessä ovat hahmot, tarinat, suhteet ja arjen kohtaamisten koskettavat sekä naurettavat puolet. Ryhmä ottaa vaikutteita suomalaisen ja eurooppalaisen pitkän improvisaation perinteistä, kouluttautuen alan ammattilaisten johdolla. Sic järjestää myös Turussa improklubitoimintaa sekä avoimia improtreenejä kotiteatterissaan Teatteri Mundossa.

Liput 15/10€

 

Sijainti: