Ajankohta: 
01.03.2018 - 19:00
Paikka: 
Logomo, Köydenpunojankatu 14 Turku
Järjestäjä: 
TLKS Speksi

Turun Lääketieteenkandidaattiseuran perinteikäs Speksi tuo Villin Lännen Logomoon maaliskuussa 2018! Saavu saluunaamme huuhtelemaan aavikon hiekka nielustasi, nauttimaan kauniiden tanssityttöjen viehätyksestä ja ripittäytymään seuraavana aamuna kylän pastorille paheistasi. Mutta varo, sillä koskaan et voi tietää, keneen seuraavan kerran kotelosta vedetty revolveri osoittaa.

Eletään syrjäisessä Rosewoodin pikkukylässä aikaa, jolloin preerian aukeita hallitsivat sheriffit ja rosvojengit, saluunat sekä sähkösanomat. Rauhallisen Rosewoodin tunnelma sähköistyy, kun kylän sheriffi saa surmansa ja Robert Ford, pahamaineisen Jesse Jamesin murhaaja ja entinen rikostoveri, napataan kiinni. Tämä sysää liikkeelle arvaamattomien tapahtumien vyöryn, johon pyritään vaikuttamaan niin kylän sisältä kuin ulkopuoleltakin. 

Mies, joka tappoi isäni on tarina kostonhimosta ja oikeudenmukaisuudesta. Tarina, joka saa katsojan kysymään itseltään, milloin voi hellittää velvollisuuksistaan ja antautua inhimillisille tunteilleen. Tule katsomaan, miksi Speksimme herättää keskustelua vuodesta toiseen. Luvassa koko illan show täynnä näyttelijöiden oivaltavia omstarteja, timanteiksi hiottuja tansseja sekä tietysti legendaarinen Speksibändi! 

Turussa esiinnymme kuuluisan kulttuurikeskus Logomon Teatro-salissa (Köydenpunojankatu 14), jonka lavalle ennen meitä on esimerkiksi noussut Tom of Finland -musikaali.

Näytösaikataulu:
To 1.3. klo 19
Pe 2.3. klo 19
La 3.3. klo 14
La 3.3. klo 19
Ma 5.3. klo 19
Ti 6.3. klo 19
Ke 7.3. klo 19
To 8.3. klo 19

Liput:
15 € normaalihintainen
13 € opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset ja työttömät

Liput tulevat myyntiin verkkokaupassamme keskiviikkona 7.2. kello 14. Ennakkolipunmyynti järjestetään Medisiinan aulassa keskiviikkona 7.2. klo 10.00-13.00 (VAIN KÄTEINEN). 

Liput ja lisätiedot verkkosivuiltamme www.tlksspeksi.fi. Näytöksen kesto on noin 3 tuntia.
 

Seuraa meitä myös somessa!

Instagram: tlksspeksi

Snapchat: tlks-speksi

Facebook: TLKS Speksi

 

Sijainti: