Olet täällä

Tilastot on ikuisia -opiskelijabileet

Jaa +

Ajankohta: 
15.05.2015 - 22:00
Paikka: 
Club Showroom
Järjestäjä: 
Statistika ry

Tilastot on ikuisia -opiskelijabileet perjantaina 15.5.

Harmittaako ettet pääse viikonloppuisin baariin opiskelijahaalareissa? Puuttuuko haalareistasi vielä tilastoaiheinen merkki? Ratkaise molemmat ongelmasi kevään viimeisissä ja huikeimmissa opiskelijabileissä.

Statistika ry järjestää huipukkaan poikkitieteelliset opiskelijabileet Club Showroomissa perjantaina (kyllä, PERJANTAINA) 15.5 klo 22 eteenpäin. Paikalle saapuvat muun baarikansan lisäksi edustava otos Turun yliopiston opiskelijoista ja lisäksi Helsingin ja Jyväskylän yliopistojen opiskelijoita, sillä tilastothan koskettavat kaikkia.

Poikkeavan havainnon bileistä tekee se, että sisäänpääsy opiskelijakortilla on koko illan vain 3€ (muut 6€), mutta hypoteesin mukaisesti hintaan sisältyy kuitenkin timanttinen haalarimerkki. Eikä siinä vielä kaikki: odotusarvoisesti pukukoodina toimii haalarit! Nämä bileet muistat ikuisesti, tai ainakin kesän yli seuraaviin opsikelijabileisiin asti.

Opiskelijakortilla saatavissa myös edullisia juomatarjouksia läpi yön. Näitä voit seurata facebook-ryhmistämme tai kysellä järjestäjiltä.

Tervetulleiksi kaikki toivottaa,
Statistika ry

 

Sijainti: