Olet täällä

Teviksen Torstai-Klubi käynnistää opiskelijasyksyn

Jaa +

Ajankohta: 
08.09.2016 - 19:00
Järjestäjä: 
TVO

Syyslukukausi kurkipotkaistaan käyntiin TVO:lla 8.9. kello 19 alkaen Teviksen Torstai-klubi #1:ssa, elävän musiikin ja äänekkään tekstin merkeissä. 

Kesteissä aloitetaan kattauksella kummallisimpia, nyrjähtäneimpiä ja kiehtovimpia tekstejä, joita TVO:lla on jo esitelty kuudessa spoken word -tapahtumassa 2014-16 à la työryhmä Turun Sanovat. Luvassa on runoa, novellia, poikkitaiteellista horinaa ja draaman palasia. Uutta ja alkuperäistä materiaalia sisältävä spoken word -iltama järjestetään 27.10. niin ikään TVO:lla. 

Kirjallisuuskimaran jälkeen esiintyy lokakuussa seuraavan levynsä julkaiseva Los Angelesin vaarallisimmaksi aviopariksi tituleerattu Magnuson, jolta on odotettavissa proge-vivahteiden maustamaa vaihtoehtorockia törkeän kovalla livemeiningillä kuorrutettuna. 

Flipperi-intoilijoiden ja -aloittelijoiden iloksi TVO:n kolme flipperiä - Star Trek Next Generation, Twilight Zone ja Scared Stiff - ovat pelattavissa ilmaiseksi. Levareiden takana kansaa viihdyttää Tevukka-henkilö-DJ-crew. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Torstai-Klubeja on odotettavissa kuun ensimmäisinä (opintotukipäivien jälkeisinä) torstaina. Ohjelma koostuu vaihtoehtokulttuurista ja moninaisten yhteistyötahojen kanssa kuratoiduista taidepläjäyksistä. 

Turun yliopiston varsinais-suomalainen osakunta on vuonna 1928 perustettu järjestö, jonka merkitys turkulaisen alakulttuurin kentällä on huomattava. Voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen tiloissa järjestetään vuosittain noin sata ruohonjuuritason keikkaa ja poikkitaiteellista tapahtumaa. TVO:n läheinen liittolainen, Spoken word – Turun sanovat -työryhmä, on toteuttanut vuodesta 2014 lähtien spoken word -tilaisuuksia, joissa on tulkittu ja nostettu esiin turkulaisia nykyhetken kirjallisia lupauksia sekä tunnelmiin sopivia klassikkotekstejä. 

https://www.facebook.com/events/1764146960534881/

TVO - Köydenpunojankatu 14
Baari avoinna klo 19-00
K18 (A-oikeudet)
Esteetön

Sijainti: