Ajankohta: 
05.09.2018 - 12:00 - 07.09.2018 - 23:59
Paikka: 
Terrakoti
YO-talo B, katutaso, Rehtorinpellonkatu 4-6 20500 Turku
Järjestäjä: 
Tutka, TSFS, Senpai, Tyrmä ja ANC

Terrakodin nörttijärjestöt toivottavat jälleen opiskelijat ja muutkin geekit tervetulleiksi kaupunkiin! Yhdistykset järjestävät perinteiset kolmipäiväiset avoimet ovet kotoisalla toimistollaan aivan kampuksen kupeessa.

Oletko kiinnostunut scifistä, fantasiasta tai kauhusta? Animesta tai mangasta? Rooli- tai konsolipelaamisesta? Haluaisitko viettää aikaasi samanhenkisessä seurassa? Kyllästyttääkö sinua olla aina joukon oudoin tapaus?

Terrakoti on toimisto ja kokoontumistila, jolla majailee kuusi nörttikulttuuriin keskittynyttä harrastajaseuraa. Toimintansa esittelemiseksi seurat järjestävät tänäkin vuonna avoimien ovien päivät uusille ja vanhemmille turkulaisille opiskelijoille. Kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita paikalle.

Tänä vuonna päivät on jaettu seurojen kesken seuraavasti:

Keskiviikko 5.9.
Tyrmä ja Senpai
roolipelaajat ja animeharrastajat

Torstai 6.9.
Tutka ja TSFS
scifi- ja fantasiaharrastajat

Perjantai 7.9. 
ANC 
konsolipelaajat

Ovet ovat keskiviikkona ja perjantaina auki klo 12–17. Torstaina paikalle voi ilmaantua jo klo 10 tai vasta illemmalla, koska silloin toimistolla vietetään Varjomafiana tunnettua viikoittaista illanistujaista klo 17 eteenpäin.

Terrakoti sijaitsee Yo-talo B:n katutasossa, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4 (Assarin ullakon opiskelijaravintolan takana ja samalla sisäpihalla kuin Proffan kellari -pubi). Etsi vihreästä seinästä kyltti “Osakuntalaisia osissa ja muuta kummaa”, kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti on käytävän päässä vasemmalla.

Tilaan on esteetön kulku, mutta inva-wc:tä ei valitettavasti ole käytettävissä.


Terrakodin nettisivut

Avoimien ovien Facebook-tapahtuma

Terrakodilla toimivat:
• Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti (Tutka)
• Turun Science Fiction Seura (TSFS)
• Turun yliopiston rooli- ja strategiapeliseura Tyrmä
• Turun anime- ja mangaseura Senpai
• Academic Nintendo Club (ANC)
• Föreningen för underliga intressen vid Åbo Akademi (FUI)

Sijainti: