Olet täällä

Terrakodin avoimet ovet

Jaa +

Ajankohta: 
06.09.2016 - 12:00 - 08.09.2016 - 17:00
Paikka: 
Terrakoti, YO-talo B, Rehtorinpellonkatu 4-6
Järjestäjä: 
Tutka

Alkavan syksyn kunniaksi Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti Tutka toivottaa jälleen kaikki uudet ja vanhat opiskelijat tervetulleiksi Terrakodille. Ovet ovat avoinna tiistaista torstaihin 6.–8.9. joka päivä klo 12 alkaen.

Terrakoti on kuuden samanhenkisen seuran yhteinen toimisto ja hengaustila sekä henkinen koti kaikille scifistä, fantasiasta, animesta, mangasta, rooli-, konsoli- tai lautapeleistä tai muusta nörttikulttuurista kiinnostuneille. Se on oikea paikka niin sinulle, joka olet kyllästynyt olemaan aina se porukan oudoin tapaus ja halajat kaltaistasi seuraa kuin sinulle, joka uuden opiskelukaupungin myötä olet joutunut eroon omista tutuista geekkiympyröistäsi.

Terrakoti löytyy Yo-talo B:stä, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4–6, eli siitä Proffan kellarin naapurissa. Etsi vihreästä seinästä kyltti “Osakuntalaisia osissa ja muuta kummaa”, kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita paikalle. Ovet ovat avoinna ja pannu kuumana tiistaina klo 12–17, keskiviikkona klo 12–16 ja torstaina klo 12 alkaen aina myöhään iltaan tai aikaiseen perjantaiaamuun saakka, sillä silloin toimistolla vietetään Varjomafiana tunnettua viikoittaisia illanistujaisia heti avointen ovien perään.

Tervetuloa!

 

Lisätietoa: http://terrakoti.net

Terrakodilla toimivat:

• Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti (Tutka)

• Turun Science Fiction Seura (TSFS)

• Turun yliopiston rooli- ja strategiapeliseura (Tyrmä)

• Turun animeseura Senpai

• Academic Nintendo Club (ANC)

• Föreningen för underliga intressen vid Åbo Akademi (FUI)

Sijainti: