Luethan ennen tapahtuman järjestämistä TYYn tapahtumaohjeen järjestöille

1. Kirjaudu sivuille (oikea yläkulma, lukon kuva)

Jos järjestösi tunnus/salasana on hävinnyt, saat uuden osoitteesta tyy-jarjestosihteeri@utu.fi

2. Valitse lisää tapahtuma (sivun oikea ylälaita)

3. Täytä tapahtuman lomake

Title:
tapahtuman otsikko muodossa: Järjestön nimi: tapahtuman nimi

Tapahtumaluokat:

 • Akateeminen
  Esim. seminaarit, keskustelutilaisuudet, luennot, siipien kokoukset yms.
 • Harrastukset
  Esim. peli-illat, urheilu, kuorojen koelaulut yms.
 • Kulttuuri
  Esim. konsertit, teatterit, elokuvaesitykset, speksit yms.
 • Juhlat
  Bileet, vuosijuhlat, sitsit yms.

Paikka:
Paikan kuvaus esim. Turkusali, TYYn sauna, Q-talo, Educarium, Piccu Maccia yms.

Osoite:
Paikan tarkka osoite. Kun olet kirjoittanut osoitteen, valitse painike ”Find using osoitefield”, paikka ilmestyy karttanäkymään.

Kuva:
Tapahtuman kuva (esim. banneri / juliste) lisätään omalla kuva-toiminnollaan. Älä lisää kuvia tekstin joukkoon. Kuvatiedoston koon tulee olla alle 20 MB. Muista aina lisätä kuvaan myös vaihtoehtoinen teksti (ALT-teksti) sille varattuun kenttään.

Ajankohta:
Mikäli kyseessä on tapahtuma, kuten bileet, jotka jatkuvat yli keskiyön, älä merkitse loppumisaikaa (poista valinta kohdasta Näytä päättymispäivämäärä). Voit jättää päättymisajankohdan näyttämättä myös silloin, kun et ole varma tapahtuman päättymisajankohdasta.

Järjestäjä:
Merkitse kaikki järjestävät tahot

Kieli:
Valitse suomi, kun teet tapahtumaa TYYn suomenkielisten sivujen kalenteriin ja englanti, kun teet tapahtumaa TYYn englanninkielisten sivujen kalenteriin. Tee kummallekin kielelle oma versionsa.

Sisältö:
Tapahtuman varsinainen kuvaus tulee sisältökenttään. Sana on vapaa, muista kuitenkin yhdenvertaisuus. Jos tapahtumalla on tarkempi ohjelma, lisää myös se sisältökenttään.

Tapahtuma myös englanniksi?

Mikäli haluat tapahtuman myös englanninkieliseen kalenteriin, täytä uusi lomake englanniksi. Katso ohjeet kohdasta kieli.

Yhdenvertaisuus

Tavoitteenamme on edistää yhdenvertaista ja tasa-arvoista yliopistoyhteisöä ja yhteiskuntaa. Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että opiskelijat voivat toteuttaa itseään vailla pelkoa syrjinnästä. Järjestöt ovat osa ylioppilaskuntaa, joten myös niiden toiminnan ja tapahtumien tulee olla yhdenvertaista ja tasa-arvoista.

Lue lisää järjestöjen yhdenvertaisuusoppaasta