Ajankohta: 
27.01.2015 - 18:00
Paikka: 
Tapahtumajärjestäjäkoulutus
Järjestäjä: 
TYY

Tervetuloa TYYn tapahtumajärjestäjien koulutukseen ja illanviettoon! Koulutuksessa perehdytetään uudet alayhdistystoimijat bileiden, sitsien ja muiden opiskelijatapahtumien järjestämiseen liittyviin käytännön asioihin. Samalla tiedotetaan uusista mahdollisuuksista ja nykyisistä vaatimuksista tapahtumien organisoinnissa sekä keskustellaan vapaasti ja ideoidaan yhdessä uutta. Tapahtuma on suunnattu yhdistysten tapahtuma-, bile- ja juhlavastaaville, mutta soveltuu mainiosti myös muille tapahtumia järjestäville hallituksen jäsenille. TYY arvostaa luonnollisesti edustusta mahdollisimman monesta alayhdistyksestä.

Tapahtuma järjestetään tiistaina 27.1. klo 18 alkaen osakuntatalo Uusiksella (tarkemmat sijaintitiedot), jossa koulutuksen jälkeen on myös mahdollisuus saunoa, nauttia pienistä tarjoiluista ja tutustua muihin toimijoihin illanvieton merkeissä. Mukaasi tarvitset muistiinpanovälineet, mielellään oman yhdistyksesi toimintasuunnitelman tai tapahtumakalenterin, sekä mahdollisesti oman pyyhkeen ja saunavirvokkeet. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, saavu vain ajoissa paikalle.

Muista myös tapahtumajärjestäjien oma Facebook-ryhmä, jossa jatketaan keskustelua, ideoidaan yhdistysten välistä yhteistyötä ja tiedotetaan tapahtumien järjestämiseen liittyvistä asioista vuoden mittaan. Ryhmään toivotaan jokaisen tapahtumajärjestäjän liittyvän ja siihen pääsee mukaan linkin takaa jäsenyyttä pyytämällä.

 

Lisätiedot:

Riina Lumme,
hallituksen opiskelijakulttuurivastaava
tyy-kulttuuri@utu.fi
+ 358 44 796 1061

Sijainti: