Ajankohta: 
22.02.2020 - 12:00 - 17:00
Paikka: 
Terrakoti
Yo-talo B Rehtorinpellonkatu 4-6 20500 Turku
Järjestäjä: 
Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti ry (Tutka)

Sicfi- ja fantasiayhdistys Tutka järjestää vuosikymmenen ensimmäinen Studia Varjomafia -seminaarin helmikuun lopussa. Seminaari tarjoaa jälleen kauniin poikkitieteellisen valikoiman esityksiä eri aiheista.

Tällä kertaa Studiassa esiintyvät Ville V. Kokko, Kari Pahula, Frida Pessi ja Aaro Salosensaari. Luvassa olevien neljän esityksen aiheet ovat matematiikan, tilastotieteen, ohjelmoinnin, filosofian ja mediatutkimuksen paikoittain yhtyviltäkin kentiltä.

Rento seminaari järjestetään Terrakodilla Yo-talo B:ssä lauantaina 22.2. klo 12 alkaen. Kullekin aiheelle on varattu noin 45 minuuttia aikaa. Esitysten välillä on lyhyt paussi, jonka aikana voi jaloitella tai jatkaa keskustelua aiheesta. Päivän puolivälissä pidetään pidempi ruokatauko, jotta seminaariväki jaksaa skarppina loppuun saakka. Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille.

Ohjelma:

12.15–13: Kari Pahula: Matematiikka on ohjelmointia

13.15–14: Frida Pessi: Fanikäytännöt lukemista edistämässä

Ruokatauko

15–15.45: Ville V. Kokko: Tietoisuuden vaikea ongelma

16–16.45: Aaro Salosensaari: Kurkistus tilastollisesti oppivien koneiden eläintarhaan

Seminaarin tapahtumapaikka Terrakoti sijaitsee Yo-talo B:ssä, osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4–6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti on. Päästyäsi B-talon pihalle etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntasali ja B-talon 1. kerros” kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti on käytävän päässä vasemmalla. Kulku tiloihin on esteetön, mutta tiloissa ei ole valitettavasti inva-wc:tä (lähin käytettävissä oleva on Assarin ullakolla, joka on auki klo 12–18. Jos ilmoittaa inva-wc-toiveista ennakkoon (esim. johanna.junnila@gmail.com), voimme yrittää saada myös TYYn inva-wc:llisen Kampuskappelin avainta lainaan). Yleisohjeena todettakoon vielä, että Terrakodille kannattaa varautua villasukkien kanssa, sillä tila on monessakin mielessä varsin viileä.

Ps. Heräsikö kiinnostus esiintyä itsekin? Seuraavan seminaarin ajankohta ei ole vielä tiedossa, mutta allekirjoittaneeseen voi jo ottaa yhteyttä, mikäli esiintyminen jossain tulevassa tapahtumassa kiinnostaa (tässäkin voi käyttää osoitetta johanna.junnila@gmail.com). Aiheeksi käy mikä tahansa omaa opiskelu-, tutkimus- tai työskentelyalaa tai muuta mielenkiinnonkohdetta edustava aihe.

Tapahtuman FB-event

Sijainti: