Olet täällä

Studia Varjomafia 3

Jaa +

Ajankohta: 
21.09.2019 - 12:00 - 17:00
Paikka: 
Terrakoti, Yo-talo B
Rehtorinpellonkatu 4 20540 Turku
Järjestäjä: 
Tutka

Lukuvuoden käynnistymisen kunniaksi on taas aika palata Studia Varjomafian pariin. Tiedossa on tälläkin kertaa poikkitieteellinen kattaus Tutkan jäsenistön tutkimus- ja työskentelyaloista sekä kiinnostuksenkohteista, mukavasti Terrakodilta käsin. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Halutessaan tapahtumassa voi myös liittyä Tutkan jäseneksi (jäsenmaksu 5 €/vuosi).

Rento seminaari järjestetään Terrakodilla lauantaina 21.9. klo 12 alkaen. Kullekin aiheelle on varattu noin 45 minuuttia aikaa, jonka jälkeen on aikaa kysymyksille ja lyhyelle jaloittelulle. Puolivälissä iltapäivää pidetään kunnon tauko ruokailulle, jotta seminaariväki jaksaa skarppina loppuun saakka.

Studia Varjomafian ohjelmassa on tällä kertaa neljä esitystä. Puhujina ovat Juri Timonen, Ville V. Kokko, Anniina Ouramaa ja Heli Repo. Jonkinlaisena kattavana (ja täysin näin puhujien sopimisen jälkeen repäistynä) teemana on tällä kertaa ihmisyys niin sen ruumiillisissa, filosofisissa kuin historiallisissakin ulottuvuuksissa.

Ohjelma:

12.15–13: Juri Timonen: Lääketiedettä nanoskaalassa – kohdennetuista syöpälääkkeistä solunsisäisiin ydinräjähdyksiin

13.15–14: Ville V. Kokko: Tahdonvapaus ja determinismi

Ruokatauko

15–15.45: Anniina Ouramaa: Keskiaikainen humoraalipatologia ja sen käytännön soveltaminen ajanmukaisessa ruoanlaitossa

16–16.45: Heli Repo: Patista diagnoosiin

Seminaarin tapahtumapaikka Terrakoti sijaitsee Yo-talo B:ssä, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4–6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti on. Päästyäsi B-talon pihalle etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntasali” kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti on käytävän päässä vasemmalla. Kulku tiloihin on esteetön, mutta käytävässä ei ole valitettavasti inva-wc:tä (lähin käytettävissä oleva on Assarin ullakolla, joka on auki klo 12–18. Jos ilmoittaa inva-wc-toiveista ennakkoon (johanna.junnila@gmail.com), voimme yrittää saada myös TYYn inva-wc:llisen Kampuskappelin avainta lainaan). Yleisohjeena todettakoon vielä, että Terrakodille kannattaa varautua villasukkien kanssa, sillä tila on monessakin mielessä varsin viileä.

Tapahtuman FB-event

Sijainti: