Ajankohta: 
26.04.2017 - 17:00 - 21:00
Paikka: 
YO-talo B:n osakuntatila / Nations' Common Room at Student House B
Järjestäjä: 
Savo-Karjalainen Osakunta

Vappu on taas, vappu on taas ja osakunta täynnä puur... eikun siis rasteja!

Vappuviikon kunniaksi Savo-Karjalainen Osakunta järjestää rennon ja leikkimielisen rastikierroksen Osakuntatilassa ja pihalla sään niin salliessa. Tule tutustumaan osakuntaan ja sen toimintaan, ja osoittamaan muille tietämyksesi niin kulinariasta, viineistä, kalakukosta ja ylipäätään SKOlaisista erikoisuuksista. Kierroksen aikana tai sen jälkeen on myös saunomismahdollisuus, varustaudu sen mukaan jos sauna houkuttaa!

Rastikierroksen voittajalle luvassa mahtava palkinto (ilmainen osallistuminen vappusitseille), mutta toiseksi ja kolmanneksikin tulleille on luvassa lohdutuspalkinnot.

******

What is Vappu? https://en.wikipedia.org/wiki/Walpurgis_Night#Finland and so much more!

In honour of Vappu week, the Savo-Karelian Nation is organizing a chill and playful checkpoint circuit at the Nations’ in Student House B (with some checkpoints possibly outside if the weather allows). This is a good chance for you to get to know our Nation and its various activities; you can also show off you knowledge on the culinary arts, wines, kalakukko and all the other things our Savo-Karelian Nation is involved in. There will also be an open sauna during/after the checkpoint race, so come prepared!

The winner of the checkpoint race gets an awesome prize (a free spot at our vappusitz), but the second and third places also get a consolation prize.

 

https://www.facebook.com/events/1554770834535945/

Sijainti: