Ajankohta: 
06.04.2015 - 18:00
Paikka: 
Educariumin hiekkakenttä
Järjestäjä: 
Savo-Karjalainen Osakunta, SKO

90 vuotta täyttävä Turun yliopiston Savo-Karjalainen Osakunta esittää: Lils Cup

Juhlavuoden kunniaksi SKOn kyykkäorganisaatio järjestää vuosijuhlaviikon alussa, 2. pääsiäispäivänä kyykän erikoisturnauksen, joka kantaa osakunnan emäntänä tulevaa vuosijuhlaa hihat rullalla järjestävän Nina "Lils" Magnussonin nimeä.

Turnauksen säännöt ovat mm. SKOn Kyykkäliigasta ja SKO Openista tutut; joukkueiden tulee olla vähintään nelihenkisiä, ja neljä pelaajaa nimetään kuhunkin erään kerrallaan. Joukkueen sukupuolijakauma on vapaa.

Turnaus on joukkueille ilmainen. Palkinnot virkistävät sekä kehoa että mieltä: menestystä niittäneet joukkueet tullaan mainitsemaan syksyllä ilmestyvässä SKOn uudessa historiikissa. Maineen ja kunnian lisäksi menestyneimmät joukkueet kostuvat turnauksesta myös virvokkeellisesti.

Turnaus pelataan maanantaina 6.4. klo 18.00 alkaen Educariumin hiekkakentällä.

Ilmoittautumiset 5.4. mennessä osoitteessa http://sko.utu.fi/ilmoittaudu

Joukkueen kapteeni ilmoittaa joukkueensa ja muut pelaajat turnaukseen, joten tarvitaan vain yksi ilmoittautuminen per joukkue. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat kyykkätaiturit!

Lisätietoa turnauksesta ja SKOn kyykästä:

Lils Cup Facebookissa
SKO: Kyykkää Turussa, mitä ihmettä?
Kyykkäliigan Facebook-ryhmä

ps. SKOn 90-vuotisjuhla järjestetään ravintola Hus Lindmanissa 11.4.2015. Lisätietoa juhlasta ja ilmoittautumislomake löytyvät juhlan verkkosivuilta http://sko90.utu.fi

 

Sijainti: