Olet täällä

Seitsemän kuolemansyntiä : Ylpeys-sitsit

Jaa +

Ajankohta: 
01.02.2017 - 18:00
Paikka: 
Venus Nightlife
Järjestäjä: 
Katko, Kääntöpiiri, SKO ja Digit

Oletko koskaan halunnut ylpeillä sydämesi kyllyydestä? Tänään on lupa siihen, vieläpä sitsien muodossa. Seitsemän kuolemansyntiä -tapahtumasarja jatkuu sitsien merkeissä Venuksessa ja kokoaa taas poikkitieteellisen porukan yhteen. Tällä kertaa haalarit voi jättää kuitenkin himan nurkille, sillä nämä sitsit vietetään bling bling tunnelmissa. Pukukoodi on cocktail, eli enempi on parempi. Toisin sanoen mielummin överit kuin vajarit.

Sitsimenu koostuu Venuksen loistokkaista ruoista sekä kahdesta shotista ja yhdestä ruokajuomasta. Tämän lisäksi juomia voi ostaa koko sitsien ajan baaritiskiltä opiskelijaystävälliseen hintaan. Hinta sitseille on 15e (alkoholiton 13e) ja se sisältää 2 haalarimerkkiä sekä ilmaisen pääsyn Monkeyn jatkobileisiin. Maksu suoritetaan käteisellä paikan päällä.

Etenkin tällä kertaa nopeus on valttia, sillä sitseille ei ole kiintiöitä. Tilaa on 80:lle nopeimmalle. Ilmoittautuminen jäsenjärjestöille alkaa keskiviikkona 11.1. klo 12:00. Mikäli paikkoja jää jäljelle ilmoittautuminen aukeaa kaikille sunnuntaina 15.1. klo 12:00 ja se päättyy keskiviikkona 18.1. klo 12:00. Linkki ilmoittautumiseen: http://www.digit.fi/enrol.php?v=event&id=752 Ilmoittautuminen on sitova ilmoittautumisajan päätyttyä.

Sijainti: