Ajankohta: 
16.11.2016 - 18:00
Paikka: 
Osakuntasali @ Yo-talo B
Järjestäjä: 
SKO, Digit, Kääntöpiiri, Katko

Oletko koskaan syönyt niin paljon, että et halua enää koskaan liikkua? Nyt siihen on jälleen mahdollisuus, sillä Seitsemän kuolemansyntiä -tapahtumasarja käynnistyy ylensyöntisitseillä! Tapahtuman konsepti on äärimmäisen yksinkertainen. Vietetään akateeminen pöytäjuhla, jossa annoksien kokoon, makuun ja syötävyyteen on panostettu! Alku- ja jälkiruokaa on jokaiselle sitsaajalle varattu kaksinkertainen määrä normaaliin verrattuna ja pääruokaa saa syödä rajattomasti. Kyllä, rajattomasti.

Tästä valtavasta ruokamäärästä (ja siitä, että joudumme tekemään ruokaa kolmessa keittiössä) huolimatta sitsit eivät opiskelijan kukkaroa juuri normaalia enempää köyhdytä, sillä Ahneusbileet ovat vasta illan jatkoina. Sitsaamaan pääsee järjestäjäjärjestön jäsenet 15 eurolla ja muut 18 eurolla(alkoholiton 2€ halvempi). Hinta sisältää myös normaalin juomapaketin. Tapahtuman hintaan sisältyy kaksi haalarimerkkiä, sitsien ylensyönti- ja jatkobileiden ahneushaalarimerkki. Yhdessä Seitsemän kuolemansyntiä -bileiden haalarimerkit muodostavat muikean, 18 senttimetriä halkaisijaltaan olevan ympyränmuotoisen merkin. Merkit toimivat myös toisistaan erillään.

Tapahtumaan ilmoittautuminen aukeaa SKOn, Kääntöpiirin, Katkon ja Digitin jäsenille 31.10., muille 7.11. ja päättyy 14.11. Ilmoittaudu kuitenkin nopeasti, sillä ruoan määrän vuoksi voimme ottaa vain rajoitetun määrän sitsaajia.

Missä? Osakuntasalissa

Milloin? 16.11. klo 18

Ilmoittautuminen osoitteessa sko.utu.fi/ilmoittaudu

Sijainti: