Ajankohta: 
21.04.2017 - 21:00
Paikka: 
TVO, Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku
Järjestäjä: 
Proge -klubi

PROGE-KLUBI
Perjantaina 21.4.2017 // TVO (Tevis) // TURKU
Taipuva Luotisuora // Punaisen kuningattaren periaate // Sisare // Viima
Liput ennakkoon 8€ // ovelta 10€ // Ennakot myy 8raita // K-18

Proge-klubi saapuu taas Tevikselle neljän proge-yhtyeen voimin! Aivan Logomon naapurissa järjestettävät pitkät ja vaikeaselkoiset live-iltamat tarjoavat taas katsauksen suomiprogen nykytilaan TVO:n edullisten ja maistuvien virvokkeiden pitäessä vireystilaa yllä. Tervetuloa eksymään laatikon ulkopuolelle.

Huom! Proge-klubi myi viimeksi loppuun, joten suosittelemme ostamaan liput ennakkoon!
-----------------------------


Taipuva Luotisuora
https://soundcloud.com/taipuvaluotisuora

Raumalla vuonna 2002 perustetun Taipuvan Luotisuoran sävellyksiä voi luonnehtia progressiiviseksi kansanmusiikkivaikutteiseksi avaruusrockiksi. Yhtyeen musiikista voi löytää vaikutteita yhtyeiltä kuten Hidria Spacefolk ja Ozric Tentacles. Neljä albumia ja kaksi EP:tä julkaissut yhtye on kiertänyt Italiaa ja kerännyt live-settiinsä roiman annoksen kokemuspisteitä myös jäsenistön muiden yhtyeiden lukuisilla esiintymisillä.


Punaisen Kuningattaren Periaate
https://soundcloud.com/svart-records/punaisen-kuningattaren-periaate-musta-koira

Punaisen Kuningattaren Periaate syntyi oululaisen musiikki- ja taidekollektiivin luovista myrskyistä ja talonvaltauksesta Oulun suistossa vuosituhannen vaihteessa. Esikoisalbumia Punaisen Kuningattaren Periaate (2012) seuranneella Svart Recordsin julkaisemalla Kaksi Suuntaa (2015) -levyllä 7-henkinen yhtye lyö kättä suomiprogen, vaihtoehtorockin ja 1960-luvun huuruisen pop-psykedelian kanssa. Keikkailun lisäksi Punaisen Kuningattaren Periaate äänittää parhaillaan kolmatta albumiaan.


Sisare
http://sisare.net/natures-despair/

Turkulainen proge-kvartetti Sisare jatkaa ensimmäisen albuminsa Nature's Despair (2013) dystooppisista tunnelmista matkaansa kohti uutta utopiaa. Pörisevät riffit, maalaileva melankolia ja usvainen herkkyys pitävät toisiaan kädestä kiinni kun aikaisempaa progressiivisempi aikakausi etsii pakopaikkaa sovitusten dynamiikasta ja minimalistisesta psykedeliasta. Sisare pyrkii tutkimaan maailmaa tuntevana olentona, eikä tutkimusmatka nojaa pelkästään lyriikkaan, vaan instrumentaaliosiot kuljettavat kuulijan paikasta, ajasta ja perspektiivistä toiseen.


Viima
https://viima.bandcamp.com/

Viima on Turkulainen viisimiehinen 70-lukuvaikutteista
sinfonista folk-progea soittava yhtye. Sen juuret ovat 1998-9
vuodenvaihteessa toimintansa aloittaneessa Lost Spectaclesissa. 
Viima on julkaissut kaksi täyspitkää levyä: "Ajatuksia maailman
laidalta" (2006) ja "Kahden kuun sirpit" (2009) sekä useita kappa-
leita Colossuksen teema- ja tribuuttilevyillä. Viimeksi viisi vuotta sitten Turussa esiintynyt yhtye tekee paluun keikkalavoille Proge-klubilla!
https://www.youtube.com/watch?v=fLfVngxlwbw 


Hae edullisemmat ennakkoliput 8raidasta osoitteesta Yliopistonkatu 9a, 20100 Turku! Ennakkolippuja voit myös ostaa netitse lähettämällä sähköpostia osoitteeseen timleh83@gmail.com otsikolla "Proge-klubi" ja viestiksi lippujen määrä, jolloin saat maksu- ja toimitusohjeet paluuviestinä.

Yhteistyössä Laitilan Kukko olut.

Sijainti: