Olet täällä

Poikkitieteellinen Wabufest

Jaa +

Ajankohta: 
28.04.2019 - 15:00
Paikka: 
Vartiovuorenmäki
Vartiovuori
Järjestäjä: 
ELSA Turku, ESN Uni Turku, Kritiikki, P-Klubi, Stagda, Ulkkis

Alkaako vappuviikko täyttyä tapahtumista? Kaipaisitko sunnuntaille rentoa tapahtumaa, jossa toipua lauantai-illan juhlista ja toisaalta kerätä energiaa illan bileisiin?

Tule Wabufestiin! Sunnuntaina 28.4. järjestettävä Wabufest on poikkitieteellinen, kaikille avoin opiskelijavapun rennoin ja hauskin kohokohta, jossa eri alojen opiskelijat kokoontuvat leikkimielisen joukkuekisailun ja rennon vappujuhlinnan merkeissä Vartiovuorella. Tarjolla on muun muassa musiikkia, ruokaa ja taatusti Turun opiskelijavapun yllättävimmät aktiviteetit. Nappaa siis mukaan kaverisi kaikista tiedekunnista, omavalintaiset vappujuomat sekä ennen kaikkea juhlafiilis ja tule nauttimaan Wabufestin antimista kello 15 alkaen!

Wabufestin yhteydessä järjestetään joukkuekilpailu, jossa neljän hengen joukkueet ottavat toisistaan mittaa toinen toistaan hauskemmilla rasteilla. Kilpailu huipentuu finaaliin, jonka voittaja saa maineen ja kunnian lisäksi huikean palkinnon! Kerätkää siis kasaan neljän hengen supertiimi, keksikää joukkueellenne mieleenpainuva nimi ja pukeutukaa valitsemanne teeman mukaisesti!

Jos kilpaileminen ei ole juttusi, tule kannustamaan suosikkijoukkueesi voittoon tai vain chillailemaan Vartsikalle keskelle haalarien värikirjoa! Kannatuslipun ostamalla varmistat itsellesi Wabufestin ruoka- ja aktiviteettikattauksen lisäksi nopeamman sisäänpääsyn jatkoille sekä upean haalarimerkin!

Juhlat eivät suinkaan lopu päivätapahtuman hauskanpitoon, vaan jatkot tanssitaan Vegasissa ja Fortessa! Ennakkoon ostetuilla lipuilla pääsee jonon ohi aina keskiyöhön asti.

Liput ovelta maksavat 5 euroa ja 100 ensimmäistä lipun ovelta ostanutta saavat haalarimerkin.


Kisailulippu
40e/ 4 hlön joukkue
Lippu oikeuttaa kilpailuun osallistumiseen, ruokailuun, tapahtuma-alueen aktiviteetteihin ja jatkoille pääsyyn sekä haalarimerkkiin

Chillailulippu
5e/hlö
Lippu oikeuttaa tapahtuma-alueen aktiviteetteihin, ruokailuun ja jatkoille pääsyyn sekä haalarimerkkiin

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 18.4. klo 12 Kide.appin kautta! Linkki julkaistaan tässä tapahtumassa. Tapahtumapaikalle on vapaa pääsy, vaikka ei ostaisikaan mitään lippua! Tervetuloa seuraamaan kisailua!

MITÄ: Wabufest, poikkitieteellinen vapputapahtuma
MISSÄ: Vartiovuorenmäellä, aivan kesäteatterin lähituntumassa, jatkot päivätapahtuman jälkeen Vegasissa ja Fortessa
MILLOIN: sunnuntaina 28.4. klo 15-21
MIKSI: Koska wabu on täällä!
 

Sijainti: