Olet täällä

Pikkujouludisco

Jaa +

Ajankohta: 
08.12.2016 - 19:00
Paikka: 
T-talo
Järjestäjä: 
Index yhteiskuntatieteet ja kasvatustieteet ry

 

 

Viimeiset luennot ja tentit kolkuttelevat jo ovella kuin joulupukki konsanaan, kuten myös pikkujoulukausi! Indexin legendaaristen kotibileiden jäädessä historiaan Uusiksen tuhon myötä, uusi huikea bilekonsepti saapuu täyttämään tämän ammottavan aukon bilekalenterissasi. Tervetuloa Index-discoon!

Näissä poikkitieteellisissä pippaloissa bailataan pikkujouluhengessä kuin viimeistä päivää! Ennen ansaittua lomaa ja joulurauhanjulistusta voit napata kaikenkarvaiset kamulit kainaloon ja saapua T-talolle juhlimaan, tapaamaan vanhoja tuttuja ja tekemään uusia tuttavuuksia. Verestä beer bong -taitojasi, taiteile vetreällä vartalollasi twisterin valtiaaksi ja esittele cooleimmat movesit tanssilattialla. Discoilu alkaa klo 19 ja jatkuu aina puoleenyöhön saakka. Illan edetessä luvassa on myös live-musiikkia: esiintyjäksi on varmistunut upea, yllättävä, kaunis ja karismaattinen kokoonpano, joka ei jätä mimmienergiallaan ketään kylmäksi. Lavan valtaa MENOMENOTYTÖT! 

Liput vuoden kuumimpiin pikkujouluihin 3€ sisältäen upean haalarimerkin nopeimmille! Omat glögit ja jouluoluset on suotavaa ottaa mukaan. Paikan päällä on myynnissä pientä purtavaa, joten ethän unohda käteistä.

MITÄ: Pikkujouludisco
MISSÄ: T-talo
MILLOIN: 8.12. klo 19-24
MITÄ MAKSAA: 3€
MIKSI: Disco-nostalgiaa ja pikkujoulufiilistelyä poikkitieteellisessä seurassa!

Linkki fb-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/257338987996580/

Sijainti: