Olet täällä

PERUTTU Rasisminvastaisen viikon valokuvanäyttely

Jaa +

Ajankohta: 
16.03.2020 - 14:00 - 15:00
Paikka: 
Educarium
Assistentinkatu 5 20500 Turku
Järjestäjä: 
TYYn Kehitysyhteistyösiipi

NÄYTTELYN AVAJAISET

Ilmastonmuutos koskettaa kaikkia, mutta erityisen voimakkaasti se vaikuttaa jo valmiiksi haastavassa tilanteessa eläviin, kuten pakolaisiin. Pakolaiset ovat kaikkialla maailmassa erittäin haavoittuvassa asemassa, ja ilmastonmuutos uhkaa monien päivittäistä selviytymistä esimerkiksi päiväntasaajan alueella. Vaikka pakolaiset tuottavat vain murto-osan maailman kasvihuonepäästöistä, elävät he usein alueilla, joita ilmastonmuutos koettelee kaikista rankimmin.

Syksyllä 2019 valokuvaaja Outi Neuvonen matkusti Ugandaan tutkimaan ympäristön, ilmaston ja pakolaisuuden yhteyttä valokuvan keinoin. Materiaalista tuotettu näyttely tuo esiin pakolaisten kokemuksia ilmastonmuutoksen vaikutuksista heidän jokapäiväiseen elämäänsä.

Suomen Pakolaisavun tuottaman näyttelyn kaikille avoimia avajaisia juhlistetaan maanantaina 16.3. klo 14 Educariumin aulassa. Näyttely on esillä Turun yliopistossa rasisminvastaisella viikolla 16.-20.3. Educariumin aulassa. Näyttely on avoinna ma-to klo 9.00-17.00 ja pe klo 9.00-15.00.

Tapahtuma Facebookissa

Valokuvanäyttely on tuotettu Euroopan unionin rahoitustuella. Näyttelyn sisällöstä vastaa tuensaaja, eikä sen voida missään olosuhteissa katsoa heijastavan Euroopan unionin kantaa.

Tapahtuman järjestää Suomen ylioppilaskuntien liitto ja TYYn kehitysyhteistyösiipi

Sijainti: