Olet täällä

Osakuntien vappuaatto 2016

Jaa +

Ajankohta: 
30.04.2016 - 11:00 - 22:00
Paikka: 
Osakuntatila B & Osakuntasali, Ylioppilastalo B
Järjestäjä: 
SHO, SKO & TPO

Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

SHO, SKO ja TPO viettävät vappua jälleen perinteisesti yhteisvoimin ja tänä vuonna vaikka koko vappuaaton voi viettää osakuntien lämmössä Ylioppilastalo B:ssä. Päivä aloitetaan aamupäivällä boolien voimalla ja samassa humussa jatketaan aina iltaan asti. Osakuntavapun virallinen jatkopaikka on tänä vuonna Radbar, johon siirrymme sekä aattoillan päätteeksi että vappupäivän piknikin jälkeiselle rauhoittaville virvokkeille.
Tässä kohtaa aaton (30.4.) aikataulu näyttää seuraavanlaiselta:

11.00-17.00 Päivä osakunnilla

-Osakuntien boolit ovat Osakuntatila B:n olohuoneessa valmiit ottamaan janoisia vappukiertäjiä vastaan. Booleja saa niin kauan, kunnes ne loppuu.
-Osakuntasali on avoinna nälkäisille vappukiertäjille. Osakunnat myyvät YO-talojen herkullisinta ruokaa, koska jossain välissä sitä pitää vappuna syödäkin ja vanha kunnon Assarikin on kiinni. Ruokamyynti jatkuu klo 16.00:een asti.
-Päiväohjelma on avointa ja vapaata istuskelua ja touhuamista B-talon nurkissa. Kyllä Vappu tekemistä keksii!

17.00-19.00 Lakitustauko

-Pidetään tauko istuskelusta ja käydään keskustassa vetämässä valkolakit päähän itselle ja Liljalle. Mahdollisesti osakunnalle jää myös osakuntalaisia, jotka eivät jaksa taukoja pitää, joten saattaa olla, että tauon voi viettää ihan B-talollakin. Seurataan tilanteen kehittymistä.

19.00-22.00 Epämääräinen pöytäjuhla Osakuntasalissa

-Keittiö myy jälleen ruokaa välillä 19-22.00.
-Pöytäjuhla on siksi epämääräinen, että sitä ei missään muodossa kehtaa sitseiksi kutsua. Pöytien ääressä todennäköisesti istutaan, syödään varmasti ja vielä varmemmin juodaan sekä lauletaan mutta mitään järkevää ja organisoitua toimintaa on turha odottaa kokevansa. Luvassa on siis jälleen vapaata istuskelua ja pööpöilyä.
-Virallisena ohjelmanumerona nähdään illan päätteeksi välillä 21-22.00 SKO:n ja SHO:n superbeaanien julkistamisseremonia. Vappujen 2015 ja 2016 välissä eniten beaanipisteitä passiinsa kerännyt osakunnan em. aikavälillä osakuntaan liittynyt jäsen kruunataan superbeaaniksi. SHO:lla ja SKO:lla on omat passinsa, joten kumpikin osakunta palkitsee myös oman superbeaaninsa.

22.00-02.00 Jatkot Radbarissa
-Suuntana siis Uudenmaankatu 13.

Näillä spekseillä lähdetään katsomaan mitä kuunvaihde tuo tullessaan. Hyppää kyytiin!

Sijainti: