Olet täällä

Munajahtibileet

Jaa +

Ajankohta: 
13.04.2017 - 22:00
Paikka: 
Chic, Linnankatu 18
Järjestäjä: 
P-klubiOnko lapsuuden munajahdeistasi jo vierähtänyt tovi? Vai oletko kypsemmässä iässä päässyt yhä munajahdille? Nyt on jälleen tullut se aika vuodesta, kun kevät alkaa tuntua rinnassa ja suklaamunia voi löytyä, no oikeastaan mistä vaan.


Tule torstaina 13.4. pääsiäisviikonlopun upeimpiin bileisiin Chiciin, jossa sinun on mahdollista viettää unohtumaton ilta! Luvassa myös Turun yliopiston politiikan tutkimuksen opiskelijoiden piilottamia yllätyksiä!


Tuo myös kaverisi paikalle kreisibailaamaan pyhäpäivän aamunkoittoon asti, sillä ylös ei tarvitse nousta vasta kuin kolmantena päivänä! Voit myös toteuttaa fantasioitasi ja pukeutua pääsiäisteeman mukaisesti vaikkapa pupuksi, noidaksi tai mitä ikinä keksitkään!


Mitä: Munajahtibileet
Missä: Chic, Linnankatu 18
Milloin: To 13.4. klo 22
Mitä maksaa: 3€
_______


Haven't you had enough of your childhood's egg hunts? Or are you still up to finding eggs, well, who knows where? It is time for easter's greatest party and you do not want to miss it!


Thursday the 13 April P-klubi arranges an unforgettable evening and we have heard there are going to be surprises for the best egg hunters!


So grab your friend and come to nightclub Chic and crazyparty till dawn, because you only have to resurrect on the third day! If you like, there is always room for bunnies, chicks and other easter themed creatures!


What: Munajahtibileet (Egg hunt party)
Where: Nightclub Chic, Linnankatu 18
When: thu 13.4. at 10pm
How much: 3€
 

Sijainti: