Olet täällä

MayDay Mayhem 2018 - Opiskelijativoli

Jaa +

Ajankohta: 
27.04.2018 - 20:00
Paikka: 
Kupittaanpuisto
Järjestäjä: 
Aalto yökerho ja Rocky Mayhem

MAYDAY MAYDAY

Onhan MayDay Mayhem palaamassa? NO KYLLÄ ON!

Rocky palaa juhlakansan iloksi tänäkin vuonna hittikonsepti MayDay Mayhemin kanssa. Kevään railakkain ja ikimuistoisin riento potkaisee vappuviikonlopun käyntiin oikein kunnolla. Luvassa unohtumatonta poikkitieteellistä riemua tivolissa sekä kaiken kruunaavat jatkot.

Rocky Mayhem järjestää Kupittaalla perjantaina 27.4. yhteistyössä Tivoli Sariolan kanssa poikkitieteellisen MayDay Mayhem -opiskelijativolin, jossa Turun opiskelijat pääsevät yhdessä juhlistamaan alkavaa vappuviikonloppua. Sisäänpääsymaksulla opiskelijat pääsevät kiertämään tivolin laitteita vapaasti klo 20.00-23.00 välillä. Tivolista juhlinta siirtyy vaivattomasti Aalto-yökerhoon, sillä lipun hintaan sisältyvät myös kuljetukset Kupittaan puistosta suoraan yökerhon viereen! Aallossa haalarikansaa tanssittaa Turussa vahvan aseman opiskelijabileiden kirkkaimmassa kärjessä saavuttanut JWK.

Tapahtuman yleinen lipunmyynti järjestetään keskiviikkona 18.4. klo 12.00 Lyytin kautta. Linkki lipunmyyntiin tullaan julkaisemaan tässä tapahtumassa lipunmyynnin lähestyessä. Tapahtuman hinta on kokonaisuudessaan 14€ ja se kattaa tivolin, kuljetukset jatkoille, jatkot sekä haalarimerkin.

Ryhmälipunmyynti on avoinna ainejärjestöille torstaihin 12.4.2018 asti. Mikäli kiinnostuit ryhmälipunmyynnin järjestämisestä oman ainejärjestösi kanssa, ole yhteydessä meihin Facebook-yksityisviestillä niin sovitaan tarkemmin lippujen ostamisen ja vaihdon järjestelyt.

Ryhmälippuja voivat ostaa ainoastaan ainejärjestöt ja minimitilausmäärä on 20 kappaletta ja maksimi on 150 kappaletta. Ryhmälipunmyynnin kautta ostetut liput ovat saman hintaisia kuin tavallisetkin liput (14€). Tätä kautta ostavat järjestöt sitoutuvat maksamaan kaikki tilaamansa liput tapahtumaan mennessä. Ryhmälipuilla ei ole palautusoikeutta. Liput toimitetaan järjestäjille mahdollisimman pian. Järjestö huolehtii itse lippujen myynnistä ja vaihdosta omille jäsenilleen.

Varaudu huumaavaan hauskanpitoon ja pistä päivämäärä 27.4.2018 muistiin. Tätä poikkitieteellistä vappuriehaa et vaan voi missata! Ottakaa myös Rocky Mayhem -sivu seurantaan, jotta ette missaisi kisoja tai muita häppeninkejä!

#OispaVappu #MayDayMayhem

MITÄ: MayDay Mayhem 2018 - Opiskelijativoli
MISSÄ: Kupittaanpuisto / Yökerho Aalto
MILLOIN: 27.4.2017 20.00 - 04.00
MITÄ MAKSAA: 14€

Tapahtuma Facebookissa

Sijainti: