Olet täällä

Marssi TYYn mukana Turku Pridessa!

Jaa +

Ajankohta: 
27.08.2016 - 12:30

Lauantaina 27.8. järjestetään jo perinteeksi muodostunut Turku Pride -kulkue. Myös TYY on mukana marssimassa yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja syrjimättömyyden puolesta. Haluamme kutsua kaikki Turun yliopiston opiskelijat yhteiseen kulkueryhmäämme. TYYn joukon tunnistat banderollista ja siipisoihtu-logosta. Mukaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Kulkueväki kokoontuu Vanhalla Suurtorilla klo 12.30, ja itse marssi kohti Puolalanpuistoa lähtee klo 13.30. Marssin jälkeen Puolalanpuistossa järjestetään puistojuhla klo 15 alkaen. Kulkuetunnelmaan voi varustautua ottamalla mukaan teemaan sopivia lippuja, ilmapalloja, kylttejä ynnä muuta teemaan sopivaa, ja pukeutua voi halutessaan esimerkiksi haalareihin.

Turku Pride -viikon periaatteet ja ohjelma löytyvät sivuilta https://turkupride.fi/, ja tarkat tapahtumatiedot Facebookista: https://www.facebook.com/events/284880335196849/.  

Toivottavasti näemme Turku Pridessa jälleen tänä vuonna suuren joukon opiskelijoita!

PS. Turku Pridea tehdään vapaaehtoisvoimin. Jos sinulla on jv-kortti ja/tai ajokortti ja olet kiinnostunut toimimaan järjestyksenvalvojana tai liikenteenohjaajana kulkueessa, ota yhteyttä osoitteeseen info@turkupride.fi. 

Sijainti: