Ajankohta: 
11.04.2018 - 12:00 - 15:00
Paikka: 
Turun pääkirjaston sisäpiha (Linnankatu 2)
Järjestäjä: 
Study in Turku + many organisations

Tule ratkaisemaan LOST IN TURKU- mysteeri ystäviesi kanssa!

11.4.2018, klo 12 -15 järjestetään LOST IN TURKU- mysteerisuunnistus Turun keskustassa. Tapahtuma on avoin kaikille korkeakouluopiskelijoille. Reitti on n. 5 km pitkä ja sen alku on Turun pääkirjaston sisäpihalla. Reitin varrella on 10 kappaletta toiminnallisia rasteja, joissa esitellään mm. Turun kaupungin vapaa-ajan- ja arkielämäpalveluita sekä Turussa olevien yhdistysten ja järjestöjen kulttuuri- ja vapaa-ajan toimintaa.

Lähtöalueelta saat reittikartan sekä passin, johon jokaiselta suoritetulta rastilta kerätään merkintä. Täysi passi antaa ryhmällesi ratkaisun LOST IN TURKU- mysteeriin ja se palautetaan maalialueelle, jolloin jokainen ryhmän jäsen saa tuotepalkintoja. Kaikkien reitin suorittaneiden ryhmien kesken arvotaan lippuja Turun tuomikirkon Mysteeri kierrokselle, Filharmonisen orkesterin konserttiin, Finnkinon elokuviin sekä Turun kaupungin museoihin ja elokuviin liikuntapaikkoihin.

Ilmoittaudu mukaan mysteerisuunnistukseen 2- 6 hengen ryhmissä ja muistathan, että viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.4.2018.

Ilmoittaudu mukaan täältä

Tapahtuma Facebookissa

Sijainti: