Olet täällä

Läksykerhoinfo

Jaa +

Ajankohta: 
21.03.2017 - 18:00 - 19:30
Paikka: 
PUB4
Järjestäjä: 
Turun YK-yhdistys

Maahanmuuttajalasten läksykerhoon Halisiin haetaan ohjaajia!!
Turun YK-yhdistys järjestää yhdessä Sateenkaari Koto ry:n kanssa infotilaisuuden kaikille läksykerhon toiminnasta kiinnostuneille.

Läksykerho kokoontuu kahdesti viikossa: tiistaisin ja torstaisin kello 14.00-16.00 Nuorisotalo Huudin tiloissa (Gregorius IX:n tie 8, Halisten S-marketin vieressä). Kerhon tavoitteena on auttaa alueen lapsia läksyissä sekä ennen kaikkea tukea lasten suomen kielen oppimista. Kerhossa myös leikitään, pelataan ja tarvittaessa autetaan kokeisiin valmistautumisessa. Kerhossa käy pääasiassa 1–6 -luokkalaisia lähialueen lapsia.

Voit tulla mukaan toimintaamme, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta kerhotoiminnasta tai opetustyöstä: arkijärjellä pärjää mainiosti! Suomi äidinkielenä tai hyvä suomen kielen taito on riittävä. Läksykerhossa on aina paikalla myös lasten vanhempia ja Opetuskodin toimihenkilöitä, jotka perehdyttävät uusia vapaaehtoisia ja neuvovat, miten kerho toimii käytännössä. 

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä vapaaehtoistyötä monikulttuurisuustoiminnan parissa, joten ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Vaikka et pääsisikään kuin muutaman kerran nyt kevään aikana paikalle, on kaikkien ohjaajien apu kerhon säilymisen kannalta erittäin tärkeää! Voit sitoutua läksykerhon toimintaan omien resurssiesi mukaan. Vapaaehtoisohjauksesta on myös mahdollista saada työtodistus.

Lämpimästi tervetuloa!
Turun YK-yhdistys ry ja Sateenkaari Koto ry

Sijainti: