Olet täällä

Kulttuuritoimijoiden tapaaminen

Jaa +

Ajankohta: 
30.01.2015 - 14:30
Paikka: 
TYYn sauna
Järjestäjä: 
TYY

Tervetuloa TYYn kulttuuritoimijoiden tapaamiseen! Vuonna 2015 ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen tiedekunta- ja ainejärjestöjen kulttuurivastaavat sekä edustajat kulttuurialalla toimivista harrastusyhdistyksistä. Tarkoituksena on perehdyttää uudet ja vanhat hallitustoimijat kulttuuritapahtumien järjestämiseen, ideoida yhteistyötä alayhdistysten välille sekä tiedottaa TYYn ja muiden tahojen tarjoamista rahoitusmahdollisuuksista ja muusta avusta. Tehdään tästä yhdessä upea kulttuurivuosi!

Tapaaminen järjestetään TYYn saunalla perjantaina 30.1. alkaen klo 14.30. Paikalla on kahvia ja pientä purtavaa, ja mukaasi tarvitset vain muistiinpanovälineet. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, riittää kun saavut paikalle. Mikäli hallituksen kulttuurivastaava on estynyt tai sellaista ei hallituksesta ole valittu, tapahtumaan voi mielellään osallistua myös joku muu hallituksen jäsenistä.

Muistathan myös upouuden kulttuuritoimijoiden Facebook-ryhmän, jossa tiedonjako ja yhteistyöideointi jatkuu. Ryhmä on suunnattu niin ikään alayhdistysten kulttuurivastaaville ja harrastusyhdistysten edustajille ja siihen voi liittyä jäsenyyttä pyytämällä.

 

Lisätietoa:

Riina Lumme
hallituksen opiskelijakulttuurivastaava
tyy-kulttuuri@utu.fi
+358 44 796 1061

Sijainti: