Ajankohta: 
24.11.2020 - 16:00 - 18:00
Paikka: 
Zoom
https://utu.zoom.us/j/64375974772
Järjestäjä: 
Camilla Saarinen

Tervetuloa vuoden viimeiseen koponeuvostoon 24.11. klo 16!

Aiheena on tällä kertaa kevään opetusjärjestelyt ja niihin liittyvä vaikuttaminen sekä koronavuoden reflektointi koulutuspoliittisen vaikuttamisen näkökulmasta. Keskustelemme yhdessä kuluneesta vuodesta ja siitä, mitkä syntyneistä käytännöistä ovat sellaisia, jotka halutaan säilyttää, ja mitä puolestaan pitäisi kehittää tai muuttaa. 

Koponeuvosto järjestetään hybridimallilla siten, että osallistuminen on mahdollista sekä etäyhteydellä että rajatulle määrälle läsnä TYYn saunalla (turvavälien ja maskien kanssa). Tarvittaessa toteutus siirretään kokonaan etäyhteydelle. Ilmoittautumislinkki TYYn saunalla osallistuville: https://www.tyy.fi/fi/ilmoittautuminen-koponeuvostoon-2411 (etäyhteydellä osallistuvien ei tarvitse ilmoittautua etukäteen). Ilmoittautuminen viimeistään 20.11. Ilmoitathan, jos olet ilmoittautunut läsnä osallistuvaksi etkä pääsekään paikalle. 

Linkki etäosallistujille: https://utu.zoom.us/j/64375974772 

Koponeuvostot ovat TYYn järjestöjen koulutuspoliittisille vastaaville ja kaikille kopomielisille opiskelijoille suunnattuja tapaamisia, joissa voi oppia uutta ajankohtaisista koulutuspoliittisista asioista ja yleisesti edunvalvonnasta. Koponeuvostossa opiskelijat eri tiedekunnista ja oppiaineista kohtaavat, joten kyseessä on myös loistava tilaisuus saada vertaistukea ja inspiraatiota omaan edunvalvontaansa.

 

Sijainti: