Ajankohta: 
29.09.2020 - 15:15 - 17:00
Paikka: 
Turku-sali/Zoom
Turku
Järjestäjä: 
TYY

Syksyn ensimmäinen koponeuvosto järjestetään 29.9. klo 15.15-17.

Koponeuvostossa käsitellään koronakyselyn tuloksia ja vaikuttamista niiden pohjalta. Painopisteenä ovat erityisesti opetustavat ja niiden laatu sekä opiskelijoiden tukeminen. Lisäksi käsitellään yliopiston hallinnon lähihistoriaa, nykytilaa ja tulevaisuutta.

Koponeuvostot ovat TYYn järjestöjen koulutuspoliittisille vastaaville ja kaikille kopomielisille opiskelijoille suunnattuja tapaamisia, joissa voi oppia uutta ajankohtaisista koulutuspoliittisista asioista ja yleisesti edunvalvonnasta. Koponeuvostossa opiskelijat eri tiedekunnista ja oppiaineista kohtaavat, joten kyseessä on myös loistava tilaisuus saada vertaistukea ja inspiraatiota omaan edunvalvontaansa.

Koponeuvosto järjestetään hybridinä siten, että osalle osallistujista mahdollistetaan saapuminen paikan päälle Turku-saliin, ja osa osallistuu Zoomin kautta. Paikan päällä osallistuvien määrä rajataan 24:ään turvallisuuden varmistamiseksi. Turvavälien säilyminen varmistetaan, ja suosittelemme maskin käyttöä. TYY tarjoaa kertakäyttömaskit, mutta jos omistat kestomaskin, suosittelemme sen käyttämistä.

 

Jos haluat osallistua paikan päällä, ilmoittaudu tämän linkin kautta viimeistään 28.9.: https://www.tyy.fi/fi/ilmoittautuminen-koponeuvostoon-299

HUOM! Vain etukäteen ilmoittautuneet voivat saapua paikalle. Etäosallistujat eivät ilmoittaudu etukäteen.

Jos olet ilmoittautunut etkä pääsekään paikalle, ilmoitathan siitä osoitteeseen tyy-kopo@utu.fi. Osallistu etäyhteydellä, jos sinulla on vähäisiäkin oireita.

 

Zoom-linkki: https://utu.zoom.us/j/62670412799

 

Linkki Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/843619322840692/

Sijainti: