Ajankohta: 
16.02.2020 - 17:00 - 23:00
Paikka: 
Logomo
Köydenpunojankatu 14 20100 Turku
Järjestäjä: 
Kinokopla

TYYn elokuvakerho Kinokopla aloittaa vuoden 2020 kevätsarjansa Espanjan kansainvälisesti tunnetuimman nykyohjaajan Pedro Almodóvarin tuoreimmalla elokuvalla Kärsimys ja kunnia. Näytös on Logomolla sunnuntaina 16.2 kello 17 ja kello 20 alkaen. 

Sarjakortit ovat myynnissä Kirjakahvilassa, Bar Kukassa ja TYYn toimistossa. Täysihintaisena 27 euroa ja voimassa olevalla opiskelijakortilla 22 euroa. Sarjakortti oikeuttaa pääsyn jokaiseen yhdeksään elokuvaan. Eri värit oikeuttavat eri näytöksiin, eikä aikoja voi vaihtaa keskenään: vihreä kortti käy kello 17 ja punainen kello 20 näytökseen. Ennakkomyynnin lisäksi kortteja voi ostaa myös ennen näytösten alkua, jos niitä on vielä ennakkomyynnin päätyttyä jäljellä. Yksittäislippuja myydään kuuden euron hintaan kymmenen minuuttia ennen näytöksen alkua salin ovelta, mikäli paikkoja on vapaana. Pyörätuolipaikkoja voi tiedustella osoitteesta kinokopla@utu.fi.

Kevätsarja 2020:

Tänä vuonna Kinokoplan sarjassa nähdään rohkeita, riskejä ottavia elokuvia niin Euroopasta kuin Pohjois-Amerikasta. Kinokoplan kevätsarjan aloittaa Espanjan kansainvälisesti tunnetuimman nykyohjaajan Pedro Almodóvarin luovuutta ja ikääntymistä käsittelevä draama Kärsimys ja kunnia. Sarjassa nähdään myös Todd Phillipsin kohuttu, mielenterveysongelmia käsittelevä Joker ja J-P Valkeapään uskalias, pakkomielteitä tutkiva Koirat eivät käytä housuja.  Muita sarjan kohokohtia ovat Noam Baumbachin Turun ensi-illan saava avioliittodraama Marriage Story, Robert Eggersin taiteellisen kunnianhimoinen psykologinen kauhuelokuva The Lighthouse ja ranskalaisen Céline Sciamman palkittu romanttinen draamaelokuva Nuoren naisen muotokuva. Eurooppalaista laatuelokuvaa edustavat myöskin saksalaisen Nora Fingscheidtin sosiaalityöstä ja ongelmalapsista kertova System Crasher ja ruotsalais-georgialaisen Levan Akinin Georgiaan sijoittuva tanssidraama And then we danced.

Su 16.2  Pedro Almodóvar: Kärsimys ja kunnia (Espanja, Ranska 2019, K16)

Su 23.2 Nora Fingscheidt: System Crasher  (Saksa 2019, K16)

Su 1.3 Noah Baumbach: Marriage Story  (Yhdysvallat 2019, K7)

Su 8.3 Céline Sciamma: Nuoren naisen muotokuva (Ranska 2019, K12)

Su 15.3 Todd Phillips: Joker (Yhdysvallat 2019, K16)

Su 22.3 Ken Loach: Kiitos tilauksestasi (UK, Ranska, Belgia 2019, K12)

Su 29.3 J-P Valkeapää: Koirat eivät käytä housuja (Suomi, Latvia 2019, K16)

Su 12.4 Levan Akin: And then we danced (Ruotsi, Georgia, Ranska 2019, K12)

Su 19.4 Robert Eggers: The Lighthouse (Kanada, Yhdysvallat 2019, K16)

 

Kinokopla on vuonna 1965 perustettu elokuvakerho, joka pyrkii tuomaan elokuvaelämyksiä edullisesti ja monipuolisesti turkulaisten saataville. Elokuvakerhon toimintaa pyörittää Turun yliopiston ylioppilaskunnan valitsema elokuvatoimikunta, jonka tarkoituksena on elokuvasarjan ja muiden elokuva-aiheisten tapahtumien järjestämisen avulla edistää audiovisuaalisen kulttuurin tuntemusta. 

 

Elokuvanäytökset järjestetään Logomon KINO-salissa osoitteessa Köydenpunojankatu 14. Logomon saliin on esteetön pääsy. Lisätietoja saat nettisivuiltamme www.kinokopla.fi, facebook-sivuiltamme tai tiedustelemalla osoitteesta kinokopla@utu.fi.

Sijainti: