Ajankohta: 
25.03.2018 - 17:00
Paikka: 
Logomo, Move 2
Järjestäjä: 
Kinokopla

The Square seuraa menestyvän nykytaidemuseon kuraattoria Christiania (Claes Bang), jonka tehtävänä on markkinoida ja esitellä museon uutta näyttelyä. Christian on aina yhtä hillityn tyylikäs, mutta ei useinkaan aivan omalla maaperällään. Hän vastailee toimittajien, kuten Elisabeth Mossin esittämän Annen kysymyksiin tietämättä itsekään vastauksia, ja suunnittelee mainoskampanjaa yhdessä mainostoimiston kanssa, jotta muutoin sisällötön näyttely saisi huomiota. Kampanja ei kuitenkaan suju aivan kuten hän olisi toivonut. Samaan aikaan Christian joutuu työmatkallaan ryöstön kohteeksi. Ryöstöstä alkaa tapahtumaketju, jonka aikana hän yrittää saada omaisuutensa takaisin, mutta ei välty pulmilta tälläkään kertaa.

The Square palkittiin viime vuonna Cannesissa Kultaisella palmulla. Lisäksi Claes Bang palkittiin roolisuorituksestaan Euroopan Elokuva-akatemian myöntämällä parhaan näyttelijän palkinnolla. Elokuva on myös ehdolla Oscar-gaalassa parhaan vieraskielisen elokuvan saajaksi.

 

*******

 

Esitykset järjestetään Logomolla MOVE 2 -salissa (Köydenpunojankatu 14, Turku) sunnuntaisin klo 17 ja 20. Elokuvan kesto on 142 min ja ikäraja 12.

 

Lisätietoa elokuvasta löydät Kinokoplan nettisivuilta:

http://www.kinokopla.fi/K2018_thesquare.html

Tervetuloa!

 

*******

 

Sarjakortin hinta 25 € ja opiskelijoille 22 €. Sarjakortin hinta sisältää kauden kaikki 9 elokuvaa. Paikan varmistaakseen sarjakortillisen tulee näytökseen saapua 10 minuuttia ennen esityksen alkua. Sarjakortit, klo 17 (Keltainen) ja klo 20 näytökseen (vihreä), ennakkomyynnissä TYY:n toimistossa, Bar Kukassa ja Kirjakahvilassa. Huomioithan että kortilla maksaminen onnistuu ennakkomyyntipaikoista ainoastaan TYY:n toimistossa. Mikäli sarjakortteja on vielä jäljellä sarjan alettua, niitä voi ostaa myös ennen näytöksiä Logomolta. Maksaa voit kortilla tai käteisellä. Elokuvasali MOVE 2 sijaitsee Logomo Kitchenin vieressä rakennuksen vasemmassa päädyssä.

 

Yksittäisliput 5 € myydään Logomolla 10 minuuttia ennen näytösten alkua, mikäli paikkoja on vielä vapaana sarjakorttilaisten saavuttua. Kumpaankin näytökseen mahtuu 126 katsojaa. Tulethan siis ajoissa paikalle! Eriväriset sarjakortit eivät käy ristiin. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Sijainti: