Olet täällä

Kinokopla: The Killing of a Sacred Deer

Jaa +

Ajankohta: 
08.04.2018 - 17:00
Paikka: 
Logomo, Move 2
Järjestäjä: 
Kinokopla

Steven Murphy (Colin Farrell) on kiiltokuvaelämää viettävä sydänkirurgi. Hänen vaimonsa (Nicole Kidman) on niin ikään menestynyt lääketieteen ammattilainen, silmälääkäri. Ulkopuoliselle kaikki Murphyn elämässä vaikuttaa onnistuneelta ja onnelliselta perhe-elämästä asuinalueeseen, omaisuudesta työelämään. Murphyn oma kokemus on toinen, jotain puuttuu. Tätä aukkoa paikkaa hänen lähtökohdiltaan oudonlainen suhteensa nuoreen Martiniin (Barry Keoghan), jossa yhdistyvät alusta alkaen erikoinen salaperäisyys ja sosiaalinen kömpelyys. Kun Murphy päättää esitellä Martinin perheelleen, alkavat asiat muuttua entistä hämmentävämmiksi.

Genreominaisuuksia sekoittava The Killing of a Sacred Deer on kreikkalaiseen ikivanhaan tarustoon pohjaava tarina tilien tasaamisesta, tekojen seurauksista. Elokuva, jossa tauotta piinaava tunnelma huipentuu antiikin tragediaperinteen mukaisesti yhden ihmisen ratkaisuihin. Elokuva on johtanut monenlaisiin tulkintoihin ja näkemyksiin yllättyneen vaikuttuneesta tukalan hämmentyneeseen. Jonkinasteinen valmiustila ei elokuvaa katsoessa siis ole pahitteeksi, mutta samalla kannattaa muistaa nauttia yhden viime vuosien tyyliltään erottuvimman elokuvaohjaajan hienosta ja toimivasta kerronnasta.

 

*******

 

Esitykset järjestetään Logomolla MOVE 2 -salissa (Köydenpunojankatu 14, Turku) sunnuntaisin klo 17 ja 20. Elokuvan kesto on 121 min ja ikäraja 16.

 

Lisätietoa elokuvasta löydät Kinokoplan nettisivuilta:

http://www.kinokopla.fi/K2018_killing.html

Tervetuloa!

 

*******

 

Sarjakortin hinta 25 € ja opiskelijoille 22 €. Sarjakortin hinta sisältää kauden kaikki 9 elokuvaa. Paikan varmistaakseen sarjakortillisen tulee näytökseen saapua 10 minuuttia ennen esityksen alkua. Sarjakortit, klo 17 (Keltainen) ja klo 20 näytökseen (vihreä), ennakkomyynnissä TYY:n toimistossa, Bar Kukassa ja Kirjakahvilassa. Huomioithan että kortilla maksaminen onnistuu ennakkomyyntipaikoista ainoastaan TYY:n toimistossa. Mikäli sarjakortteja on vielä jäljellä sarjan alettua, niitä voi ostaa myös ennen näytöksiä Logomolta. Maksaa voit kortilla tai käteisellä. Elokuvasali MOVE 2 sijaitsee Logomo Kitchenin vieressä rakennuksen vasemmassa päädyssä.

 

Yksittäisliput 5 € myydään Logomolla 10 minuuttia ennen näytösten alkua, mikäli paikkoja on vielä vapaana sarjakorttilaisten saavuttua. Kumpaankin näytökseen mahtuu 126 katsojaa. Tulethan siis ajoissa paikalle! Eriväriset sarjakortit eivät käy ristiin. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Sijainti: