Olet täällä

Kinokopla: God's Own Country

Jaa +

Ajankohta: 
18.03.2018 - 17:00
Paikka: 
Logomo, Move 2
Järjestäjä: 
Kinokopla

God’s Own Country on monesti palkittu brittiläisen Francis Leen debyyttiohjaus. Elokuva kertoo tarinan nuoresta miehestä, Johnny Saxbysta (Josh O’Connor), joka asuu Yorkshiren nummilla isänsä Martinin (Ian Hart) ja isoäitinsä Deirdren (Gemma Jones) kanssa, hoitaen perheen yhteistä maatilaa. Johnnyn elämä on umpikujassa; tämän lapsuudenkaverit ovat siirtyneet jo elämässään eteenpäin, kun taas Johnny on jämähtänyt Yorkshireläiseen pikkukylään, hoitamaan perheensä maatilaa, joka hädin tuskin tarjoaa heille elannon. Isän sydänsairauden ja isoäidin korkean iän takia suurin osa maataloustöistä jää Johnnyn harteille. Murheiden kasaantuessa, vapaa-ajallaan Johnny hukuttaakin paikallispubissa huolensa tuoppiin ja aina tilaisuuden tullen harrastaa merkityksettömiä yhdenyön suhteita muiden miesten kanssa.

Johnnyn elämä kuitenkin muuttuu, kun romanialainen työntekijä Gheorghe (Alec Secareanu), saapuu tilalle kevätapulaiseksi. Vaikka Johnny suhtautuukin uuteen tulokkaakseen aluksi nihkeästi, Gheorghen maanläheinen asenne ja ymmärtäväisyys koskettavat häntä syvästi. Kahden miehen välille syntyykin ainutlaatuinen suhde, joka tulee muuttamaan molempien elämän. Tulevaisuuden pelon ja tunteiden sekasorrossa jylhät ylämaat ja raskas, maanläheinen työ, tarjoavat vastapainon sydämen hiljaisille mietinnöille. 

 

*******

 

Esitykset järjestetään Logomolla MOVE 2 -salissa (Köydenpunojankatu 14, Turku) sunnuntaisin klo 17 ja 20. Elokuvan kesto on 104 min ja ikäraja 12.

 

Lisätietoa elokuvasta löydät Kinokoplan nettisivuilta:

http://www.kinokopla.fi/K2018_godsowncountry.html

Tervetuloa!

 

*******

 

Sarjakortin hinta 25 € ja opiskelijoille 22 €. Sarjakortin hinta sisältää kauden kaikki 9 elokuvaa. Paikan varmistaakseen sarjakortillisen tulee näytökseen saapua 10 minuuttia ennen esityksen alkua. Sarjakortit, klo 17 (Keltainen) ja klo 20 näytökseen (vihreä), ennakkomyynnissä TYY:n toimistossa, Bar Kukassa ja Kirjakahvilassa. Huomioithan että kortilla maksaminen onnistuu ennakkomyyntipaikoista ainoastaan TYY:n toimistossa. Mikäli sarjakortteja on vielä jäljellä sarjan alettua, niitä voi ostaa myös ennen näytöksiä Logomolta. Maksaa voit kortilla tai käteisellä. Elokuvasali MOVE 2 sijaitsee Logomo Kitchenin vieressä rakennuksen vasemmassa päädyssä.

 

Yksittäisliput 5 € myydään Logomolla 10 minuuttia ennen näytösten alkua, mikäli paikkoja on vielä vapaana sarjakorttilaisten saavuttua. Kumpaankin näytökseen mahtuu 126 katsojaa. Tulethan siis ajoissa paikalle! Eriväriset sarjakortit eivät käy ristiin. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Sijainti: