Olet täällä

Kinokopla: Get Out

Jaa +

Ajankohta: 
04.03.2018 - 17:00
Paikka: 
Logomo, Move 2
Järjestäjä: 
Kinokopla

Jordan Peelen esikoisohjaus Get Out on mielenkiintoinen sekoitus jännitystä, mustaa huumoria ja trilleriä. Sen voi nähdä myös poliittisena kannanottona. Elokuva tarttuu rohkealla ja uudella otteella Pohjois-Amerikassa käytyyn rotukeskusteluun, joka on valitettavasti edelleen hyvin ajankohtainen. Koomikkona tunnettu Peele on myös itse käsikirjoittanut elokuvan. Oscar-ehdokkuuksia elokuvalla on neljä: paras elokuva, paras ohjaus, paras käsikirjoitus sekä paras miespääosa.

 

Tarina alkaa kun Chris (Daniel Kaluuya) ja Rose (Allison Williams) ovat seurustelleet melkein viisi kuukautta ja he päättävät että on aika käydä esittelemässä uusi poikaystävä Rosen vanhemmille. Chrisin omat vanhemmat ovat kuolleet. Tarkoituksena on lähteä katsomaan Rosen isän ja äidin omistamaa idyllistä sukutilaa kaupungin ulkopuolella, mutta Chris on huolissaan siitä että tytön vanhemmille saattaa tulla ikävänä yllätyksenä hänen ihonvärinsä. Rose vakuuttelee poikaystävälleen että hänen (valkoinen) perheensä on hyvin liberaali eikä ongelmia tule. Kaikesta huolimatta matka alkaa huonoissa merkeissä, kun pari törmää autolla peuraan melkein heti kaupungista poistuttuaan.

 

*******

 

Esitykset järjestetään Logomolla MOVE 2 -salissa (Köydenpunojankatu 14, Turku) sunnuntaisin klo 17 ja 20. Elokuvan kesto on 104 min ja ikäraja 16.

 

Lisätietoa elokuvasta löydät Kinokoplan nettisivuilta:

http://www.kinokopla.fi/K2018_getout.html

Tervetuloa!

 

*******

 

Sarjakortin hinta 25 € ja opiskelijoille 22 €. Sarjakortin hinta sisältää kauden kaikki 9 elokuvaa. Paikan varmistaakseen sarjakortillisen tulee näytökseen saapua 10 minuuttia ennen esityksen alkua. Sarjakortit, klo 17 (Keltainen) ja klo 20 näytökseen (vihreä), ennakkomyynnissä TYY:n toimistossa, Bar Kukassa ja Kirjakahvilassa. Huomioithan että kortilla maksaminen onnistuu ennakkomyyntipaikoista ainoastaan TYY:n toimistossa. Mikäli sarjakortteja on vielä jäljellä sarjan alettua, niitä voi ostaa myös ennen näytöksiä Logomolta. Maksaa voit kortilla tai käteisellä. Elokuvasali MOVE 2 sijaitsee Logomo Kitchenin vieressä rakennuksen vasemmassa päädyssä.

 

Yksittäisliput 5 € myydään Logomolla 10 minuuttia ennen näytösten alkua, mikäli paikkoja on vielä vapaana sarjakorttilaisten saavuttua. Kumpaankin näytökseen mahtuu 126 katsojaa. Tulethan siis ajoissa paikalle! Eriväriset sarjakortit eivät käy ristiin. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Sijainti: