Olet täällä

Kinokopla 50-vuotta: seminaari suomalaisesta elokuvakulttuurista

Jaa +

Ajankohta: 
19.11.2015 - 17:00 - 20:00
Paikka: 
Tauno Nurmela -sali, yliopiston päärakennus
Järjestäjä: 
Kinokopla

Oletko koskaan miettinyt, millaista on tehdä elokuvia Suomessa? 19. marraskuuta aukenee tilaisuus päästä kurkistamaan suomalaisen elokuvakulttuurin kulisseihin.

Kinokoplan 50-v juhlavuoden kunniaksi järjestämme seminaarin kaikille elokuvanystäville! Puhujina tulee olemaan suomalaisia elokuvakulttuurin vaikuttajia. Tule siis kuuntelemaan tarinoita kameran takaa ja edestä, suomalaisten elokuvantekijöiden kertomana. Tilaisuuden puhujina ovat Petteri Summanen ja Petri Kotwica.

Petteri Summanen on varmasti monelle tuttu rooleistaan lukuisissa TV-sarjoissa ja elokuvissa, mutta niiden lisäksi Summanen on myös ohjaaja, käsikirjoittaja ja turkulaisen Linnateatterin taiteellinen johtaja. Summanen on todellinen monitaituri ja yksi Suomen tunnetuimmista näyttelijöistä.

Petri Kotwica on ohjannut neljä pitkää elokuvaa, joista viimeisin on tänä vuonna ilmestynyt, Turkuun sijoittunut Henkesi Edestä. Tätä ennen hän on ohjannut elokuvat Musta Jää, Rat King ja Koti-ikävä, joista kaksi ensimmäistä ovat päässeet Berliinin ja Tribecan arvostetuille elokuvajuhlille.

Tapahtuma on kaikille avoin, ilmainen ja sisältää kahvitarjoilun.

 

Juhlavuoden seminaari:

  • Torstaina 19.11.
  • Tauno Nurmela -sali, yliopiston päärakennus
  • Klo 17-20

Tervetuloa!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Sijainti: