Ajankohta: 
20.04.2017 - 18:00
Paikka: 
Osakuntasali @Yo-talo B
Järjestäjä: 
SKO ja Tritonus

”Aaaa kesän lapsi mä ooon”

Onko kesään vielä liian kauan aikaa? Tahtoisitko sinäkin jo kaivaa shortsit kaapista ja lähteä rannalle? Ei hätää, KesäSitsit ovat täällä!

SKO:n ja Tritonuksen KesäSitsejä vietetään torstaina 20.4. klo 18.00 Osakuntasalissa. Sitsit maksavat holillisena 14€ ja holittomana 12€ Tritonuksen ja SKOn jäsenille. Muille lysti kustantaa +2€. Hintaan sisältyy kolmen ruokalajin lisäksi alkusnapsi, ruokajuoma ja kahvi + avec. Ilmoittautuminen aukeaa osoitteessa: http://sko.utu.fi/ilmoittaudu
ke 29.3. klo 12 ja sulkeutuu su 16.4. klo 23:59.

Huom. Otathan riittävästi käteistä mukaan sitsimaksua ja mahdollisia ostoksia varten! Omat pullot saa toki ottaa mukaan - kesähelteellä on tärkeää muistaa nesteytys!

”Muistan jäätelökesän u-u-u-uuuu”

Etkö halua tällä kertaa sitsaamaan, mutta haluat osallistua muuten? Nakita itsesi hommiin ja liity aurinkoiseen joukkoon osoitteessa: http://nakit.asteriski.fi/358/

”Vielä on kesää jäljellä…”

Kesä jatkuu vaikka sitsit loppuisivatkin! Virallisia KesäSitsien jatkoja juhlitaan Mimesiksellä Sirkkalassa (keltainen puutalo), jonne SKOn ja Tritonuksen jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita n. klo 22 eteenpäin!

Illan pukukoodi on kesäisen vapaa.

Sijainti: