Ajankohta: 
29.02.2020 - 18:00 - 22:00
Paikka: 
Turun seudun Setan olohuone
Eerikinkatu 22b 20100 Turku
Järjestäjä: 
Spektri ry

Karkaa harmaata opiskelijatodellisuutta Turun sateenkaariopiskelijayhdistys Spektrin kissasitseille! Sitsit pidetään karkauspäivänä la 29.2. klo. 18.00 alkaen Turun seudun Setan olohuoneella.

Huom! Teemasta huolimatta tilaan ei tuoda eikä saa tuoda eläimiä! Pukukoodi on vapaa, mutta kannustamme teeman mukaiseen pukeutumiseen. Muistathan saapua ajoissa, sillä myöhästyneille on perinteisesti luvassa rangaistus!

Sitseillä tarjottava ruoka on vegaanista. Juomavalintasi voi olla alkoholiton (12/14 euroa), puoliholillinen (13/15 euroa) tai alkoholillinen (14/16 euroa). Edullisempi osallistumismaksu on Spektrin jäsenille.

Ilmoittautumisaika päättyy keskiyöllä tiistaina 25.2. Ilmoittautumisajan päätyttyä saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistuksen ilmoittautumisesta ja ohjeet sitsimaksun maksamiseksi. Maksu tarkistetaan ovella, valmistauduthan näyttämään kuitin maksusta joko tulostettuna tai kännykkäsi näytöltä. Ilmoittautumislomake löytyy täältä: https://forms.gle/B72RCLhBuUekuHQaA

Saapumisohjeet TuSetan toimistolle ja tietoa tilan esteettömyydestä löydät heidän nettisivuiltaan: http://www.tuseta.fi/yhteystiedot/

Tapahtuma Facebookissa

Sijainti: