Ajankohta: 
05.03.2017 - 23:45
Järjestäjä: 
Kammio

Kammion 2017 antologian deadlinea siirretty eteenpäin

“I love deadlines. I love the whooshing noise they make as they go by,” kuten Douglas Adams kertoi aikoinaan. Kammion antologian toimituskunnalle voi vielä toimittaa 5.3.2017 asti tekstejä, joten laittakaahan luovuuspäähineet päähän, ja lähettäkää proosaa tai runojanne osoitteeseen lauramrosten@gmail.com. 

Alkuperäinen kirjoituskutsu vielä muistin virkistämiseksi:

Keväällä 2017 ilmestyvään julkaisuun haetaan kaunokirjallisia tekstejä niin pöytälaatikkokirjailijoilta kuin konkariosastoltakin.

Toimituskunta on valikoinut 100-vuotisen itsenäisen Suomen juhlavuonna ilmestyvän antologian teemaksi kartat. Suomen kartan ääriviivoja on pyyhitty ja piirretty uudestaan niin itsenäisyyden kuin vieraan vallankin aikana. Rajat ovat siirtyneet toisinaan länteen, toisinaan itään. Häilyvätkö 100-vuotiaan Suomen rajat, vai painetaanko ne entistä tummemmin kartalle? Kuvankaunis saaristo, pohjolan metsät ja peilityynet järvet ovat kaikki kuvattuina kartalla. Johdattavatko vihjeet aarteen luo? Ansaitsemmeko paikkaamme kartalla lainkaan? 

Antologia on osa osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa, ja siihen kootaan Turun yliopistossa opiskelevien tekstejä. Kammion toimituskunta antaa palautetta ja tukee kirjoittajia tekstin muokkaamisessa julkaisukelpoiseksi. Toimituskunnalle voi lähettää proosaa ja runoja, halutessaan useammankin tekstin, kunhan materiaali on ennen julkaisematonta. Pyydämme toimittamaan tekstit Laura Rostenille osoitteeseen lauramrosten@gmail.com. Tekstihaku päättyy 19.2.2017, jonka jälkeen antologian toimituskunta on julkaisuun valittujen tekstien kirjoittajiin yhteydessä tekstin julkaisusta, oikoluvusta ja korjausehdotuksista.

Otsikoi viestisi “Kammio 2017”
Tiedoston tulee olla .rtf tai .doc -muodossa
Nimeä tiedosto tähän malliin: Antologia_OmaNimi
Liitä yläviitteeseen tai tekstin alkuun ensimmäiselle sivulle nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tieto siitä, oletko luovan kirjoittamisen opiskelija (nykyinen tai entinen) vai et.
Käytä riviväliä 1,5 ja fonttikokoa 12.
Novellin maksimipituus on n. 12 000 merkkiä, sisältäen välilyönnit.
Runoja voit lähettää enintään 6 kappaleen kokoelman. Asettele kukin runo omalle liuskalleen siinä järjestyksessä, jossa haluat niiden tulevan julkaistuksi.

Sijainti: