Olet täällä

Kammion antologian tekstihaku päättyy

Jaa +

Ajankohta: 
19.02.2017 - 23:45
Järjestäjä: 
Kammio ry

Kammio ry:n vuoden 2017 antologian tekstihaku on avattu 

Keväällä 2017 ilmestyvään julkaisuun haetaan kaunokirjallisia tekstejä niin pöytälaatikkokirjailijoilta kuin konkariosastoltakin.

Toimituskunta on valikoinut 100-vuotisen itsenäisen Suomen juhlavuonna ilmestyvän antologian teemaksi kartat. Suomen kartan ääriviivoja on pyyhitty ja piirretty uudestaan niin itsenäisyyden kuin vieraan vallankin aikana. Rajat ovat siirtyneet toisinaan länteen, toisinaan itään. Häilyvätkö 100-vuotiaan Suomen rajat, vai painetaanko ne entistä tummemmin kartalle? Kuvankaunis saaristo, pohjolan metsät ja peilityynet järvet ovat kaikki kuvattuina kartalla. Johdattavatko vihjeet aarteen luo? Ansaitsemmeko paikkaamme kartalla lainkaan? 

Antologia on osa osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa, ja siihen kootaan Turun yliopistossa opiskelevien tekstejä. Kammion toimituskunta antaa palautetta ja tukee kirjoittajia tekstin muokkaamisessa julkaisukelpoiseksi. Toimituskunnalle voi lähettää proosaa ja runoja, halutessaan useammankin tekstin, kunhan materiaali on ennen julkaisematonta. Pyydämme toimittamaan tekstit Laura Rostenille osoitteeseen lauramrosten@gmail.com. Tekstihaku päättyy 19.2.2017, jonka jälkeen antologian toimituskunta on julkaisuun valittujen tekstien kirjoittajiin yhteydessä tekstin julkaisusta, oikoluvusta ja korjausehdotuksista.

  • Otsikoi viestisi “Kammio 2017”
  •  Tiedoston tulee olla .rtf tai .doc -muodossa
  • Nimeä tiedosto tähän malliin: Antologia_OmaNimi
  • Liitä yläviitteeseen tai tekstin alkuun ensimmäiselle sivulle nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tieto siitä, oletko luovan kirjoittamisen opiskelija (nykyinen tai entinen) vai et.
  • Käytä riviväliä 1,5 ja fonttikokoa 12.
  • Novellin maksimipituus on n. 12 000 merkkiä, sisältäen välilyönnit.
  • Runoja voit lähettää enintään 6 kappaleen kokoelman. Asettele kukin runo omalle liuskalleen siinä järjestyksessä, jossa haluat niiden tulevan julkaistuksi.
Sijainti: