Ajankohta: 
26.03.2015 - 18:30
Paikka: 
Tarmon talo (Virusmäentie 10)
Järjestäjä: 
Kanta ry

Vaka vanha Väinämöinen elelevi aikojansa, laulelevi virsiänsä, laulelevi, taitelevi.

Kalevalan päivä oli ja meni, mutta Kalevala-sitsit ovat vasta tulossa! Kanta kutsuukin jäsenistönsä, sekä muiden ainejärjestöjen jäsenet tervetulleeksi sitsaamaan ja laulelemaan - ei virsiä vaan sitsilauluja - Tarmon talolle (Virusmäentie 10) 26.3. tasan kello 18.30.

Pukeudu siis kuten Kalevalan kankahilla muinoin ja liity eepokselliseen sitsaajajoukkoon.

Sitsi-illalliseen kuuluu alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka, kaksi kaatoa ruokajuomaa, kaksi snapsia sekä punssi tai salmari valintasi mukaan. Pääruokana tarjoillaan perisuomalaiseen tapaan joko savuporo- tai sienikiusausta. Alkoholillisen menun hinta on 15 euroa, ja alkoholittoman menun saa hintaan 13 euroa. Mukaan tarvitset muutamia lantteja mahdollista laulukirjan vuokrausta sekä lisävirvokkeiden ostoa varten. Mukaan et tarvitse omia juotavia.

Kantalaisille ilmoittautuminen alkaa sunnuntaina 8.3. kello 18, ja muut saavat odotella tiistaihin 10.3. kello 18:aan saakka. Lähetä ilmoittautumisesi ja sitsimaksusi viimeistään 20.3. Mikäli maksat tämän jälkeen, ota mukaan kuitti maksustasi. Jos estyt tulemasta, peruutathan ilmoittautumisesi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

Ilmoittaudu sitseille

Sitsit maksetaan Kannan tilille: FI83 4713 3020 0241 82 (Liedon Osuuspankki). Laita viestiksi "Kalevala-sitsit, etunimi sukunimi". Mikäli sinulle tulee jotain kysyttävää ilmoittautumisesta, laita viestiä osoitteeseen sitsi.ilmo@gmail.com.

Kalevala-sitsit Facebookissa

 

Sijainti: